Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Drama la Iasi: un copil de 17 ani s-a sinucis! Parintii acuza diriginta!

Embed:

O drama sfasietoare a lovit o familie din Iasi. Unul din copii, de 17 ani, si-a pus capat zilelor. Familia arata cu degetul spre diriginta baiatului si spune ca ea l-a impins la gestul extrem.

Profesoara ar fi fost extrem de exigenta cu el, spun parintii, si i-ar fi cerut sa aiba mereu la ore materialele didactice, chiar daca elevul provenea dintr-o familie extrem de saraca si nu si le putea permite.

Amenintat cu o nota mica, baiatul a plecat de la ora ei si s-a sinucis.

Baiatul urma scoala de arte si meserii din Tatarusi, iar parintii, care mai au alti cinci copii, spun ca abia reuseau sa-l tina in scoala. Pentru ora de croitorie, elevului i se cerea sa aduca foarfeca, o bucata de stamba, ata si alte materiale specifice pentru a confectiona haine.

Cum parintii nu au reusit sa i le cumpere, copilul a fost mustruluit de profesoara. S-a speriat atat de tare cand aceasta i-a spus ca o sa-i dea nota mica, incat a fugit de la ora si si-a pus capat zilelor. A fost gasit mort intr-o magazie de un frate mai mare.

Parintii au venit la scoala intr-un suflet si au facut un adevarat scandal, acuzand-o pe femeie ca poarta toata vina pentru nenorocirea lor. S-au napustit cu furie asupra profesoarei si au fost cat pe ce s-o ia la bataie.

Familia baiatului este decisa sa o reclame pe profesoara la Inspectoratul Scolar.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Martie 2010
Citeste mai multe despre: sinucideri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed