Accident grav in comuna 1 Decembrie, langa Bucuresti

Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 00:25
Data publicarii: Duminica 09 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Bucuresti

Doua masini s-au ciocnit puternic pentru ca unul dintre soferi nu l-a vazut pe celalalt, care iesea in viteza de pe o straduta. Accidentul s-a soldat cu cinci raniti, transportati de urgenta la spitalele din Capitala.

Soferul si pasagerii din decapotabila nici nu si-au dat seama ce i-a lovit. Neexperimentatul conducator auto din cealalta masina a facut pe teribilistul si a incalcat una dintre cele mai importante legi ale circulatiei.

Barbatul se intorcea de la o petrecere onomastica si era mandru de masina decapotabila pe care si-o achizitionase de putin timp. A vrut sa o testeze cu capota lasata. Nu avea de unde sa stie ca va ajunge la un pas de moarte. Fratele sau, care venea in spate, a vazut toata scena.

In fiecare masina, se aflau cate trei persoane. SMURD-ul a ajuns in timp record si a transportat cinci raniti la spitalele din Bucuresti. Toti se afla acum in afara oricarui pericol.

Alt incident, aceeasi cauza: teribilismul. Doi tineri au murit intr-un accident violent, iar prietenul lor se zbate intre viata si moarte la spital. Masina in care erau a fost izbita in plin de un autoturism care, se pare, a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Noapte periculoasa pe carosabil in mai multe parti ale tarii!

Noapte periculoasa pe carosabil in mai multe parti ale tarii!

cruce

Ziua Crucii a fost sarbatorita joi in orasul Buftea!

Trafic de groaza in Capitala in Vinerea Mare! S-a circulat bara la bara

Parcurile din sectorul 3 al Capitalei, interzise pentru biciclisti

Tren

Bucurestenii fug de Capitala cu ocazia sarbatorilor de Paste!

S-au scumpit abonamentele la metrou

Dosarele X la Bucuresti!