Toma Cuzin a dezvaluit cum s-a apucat de actorie. Sfaturile lui Firicel pentru cei care vor sa devina vedete

×
Codul embed a fost copiat

Toma Cuzin e pe cont propriu inca de la 11 ani. Insira, ca la scoala, slujbele pe care le-a avut de-a lungul timpului, inainte sa se apuce de actorie. A fost miner, barman, paznic, balerin sau bucatar.

Cuzin Toma, Firicel din ''Las Fierbinti'' joaca in productia romaneasca ce ar putea primi viza pentru Oscaruri, "Aferim". Pana la statueta, un mare "Aferim", “Bravo", adica, primeste si de la noi, pentru dezinvoltura cu care povesteste despre viata.

“Cred ca am vreo 18 ani pe cartea de munca”, spune el. “Nu stiu daca ar fi fost mai usor, altfel nu stiu daca as fi ajuns sa fac meseria asta si poate as fi cautat-o toata viata.”

De cautat a cautat o perioada. Firicel a fost, pe rand, dansator, balerin, miner, bucatar, paznic de santier si de scara. Povestea cu actoria a venit la indemnul sotiei.

Amandoi adolescenti, casatoriti la 20 de ani si un pic. Cristina l-a tras de mina si l-a ghidat spre scena. Cuzin Toma a facut drumul din Olt pina la Bucuresti in chip de student la facultatea de sport.

Citește și
las fiebinti
"Stai, bai, dar ce-am facut?". Momentul in care Giani din Las Fierbinti intra in studioul Stirilor ProTV
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

“Mi-a fost la indemina eram un pic mai sportiv si era putin de invatat, trebuia sa vin dupa iubita in Bucuresti, m-am dus si eu student. Viitoarea soacra a trebuit sa faca cu mine lectii la gramatica, si de atunci vai de mine daca mai gresesc cind vorbesc. M-a invatat sa vorbesc, sa scriu mai putin ca nu scriam, retineam ca si acum”.

Cuzin, Cristina si fiul lor, Nicodim, sunt, in aceasta formula, si pe marele ecran, in “Comoara”, filmul din 2015 al lui Corneliu Porumboiu.

Poti sa faci tot ce-ti propui, indiferent de greutatile pe care le intampini. Asa suna sfatul pe care actorul l-ar da oricarui tanar care crede ca viata este imposibila. Iar drept exemplu si-ar spune povestea. Si ar apela si la personajul pe care-l joaca, Firicel, pentru ilustrarea momentelor de..."asa, nu”: “Uite eu am mai observat o chestie ele maninca mai mult decit noi si noi bem mai mult decit ele, de la bautura am eu arderile astea eu mai mult. Vezi, de aia bea barbatii pentru silueta !

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Sarbatoare in localitatea care a dat numele serialului
Sarbatoare in localitatea care a dat numele serialului "Las Fierbinti". Mesajul transmis de actorii din film locuitorilor

Este mare sarbatoare la Fierbinti Targ, localitatea care da numele celui mai iubit serial de comedie din Romania. Cu aceasta ocazie, actorii le-au transmis un mesaj locuitorilor de la care s-au inspirat.

"Stai, bai, dar ce-am facut?". Momentul in care Giani din Las Fierbinti intra in studioul Stirilor ProTV

Actorii din Las Fierbinti au luat cu asalt sediul PRO TV. Personajele din indragitul serial au facut o vizita in studioul stirilor, unde au provocat pene de curent si mari probleme cu prompterul.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.