Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Tenisul, arma secreta a Ramonei Paun. "E terapie pentru creier"

Embed:

Este pe cont propriu de la 14 ani asa ca...a trebuit sa invete sa se descurce in orice imprejurare. O cunoastem astazi pe Ramona Paun, cea care ne aduce Stirile ProTV din sport seara de seara.

Ramona a lasat linistea burgheza a Sibiului pentru tumultul bucurestean. O carte castigatoare, iata. Cum a facut fata schimbarilor ne spune intre doua schimburi de mingi. Tenisul este pasiunea ei cea mai mare.

Ionut Cernea antrenor: “La o sala de fitness te duci cu o treaba, la tenis totul e un joc, asa trebuie sa abordeze orice antrenor tenisul.”

Ramona Paun spune ca este singurul sport pe care l-a incercat si “imi goleste mintea de orice problema. Ata pentu ca ma concentrez pe lovituri pe racheta, pe minge si asta mi se pare terapie pentru creier”

“Eu vreau sa mai pun citeva kilograme in plus nu ca as vrea tesut adipos ca asa o rezolvam intr-o saptamin cu cartofi prajiti, un pic de masa musculara in plus mi-ar prinde bine.

Intre doua lovituri precise, ne povesteste ca e pe cont propriu de la 14 ani. Cu dezavantaje, dar si beneficii. Ramona crede ca atunci cand incepi de mic si de jos, mai tarziu...viata iti pare tot timpul frumoasa. “Cind te izbesti de probleme si inveti sa le gasesti singura solutia parca nu mai e viata atti de dificila”.

La 14 ani a plecat din Focsani la liceu. Apoi, a ajuns tocmai la Sibiu sa faca facultatea. Tot aici si-a inceput cariera in televiziune, la statia locala ProTV. Drumurile au condus-o, in cele din urma, la Bucuresti. Asadar, sa fii singur pe drum, la varsta potrivita, nu este deloc o corvoada. Ci o experienta. Care vine, iata, cu bonusul de a privi in culori vesele viata, la maturitate.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Martie 2016
Citeste mai multe despre: tenis, Ramona Paun, sport, silueta, sport,
Ultimele stiri
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed