Tenisul, arma secreta a Ramonei Paun. "E terapie pentru creier"

Ultimul update: Duminica 20 Martie 2016 07:13
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2016 11:01
Categorie: CSID

Este pe cont propriu de la 14 ani asa ca...a trebuit sa invete sa se descurce in orice imprejurare. O cunoastem astazi pe Ramona Paun, cea care ne aduce Stirile ProTV din sport seara de seara.

Ramona a lasat linistea burgheza a Sibiului pentru tumultul bucurestean. O carte castigatoare, iata. Cum a facut fata schimbarilor ne spune intre doua schimburi de mingi. Tenisul este pasiunea ei cea mai mare.

Ionut Cernea antrenor: “La o sala de fitness te duci cu o treaba, la tenis totul e un joc, asa trebuie sa abordeze orice antrenor tenisul.”

Ramona Paun spune ca este singurul sport pe care l-a incercat si “imi goleste mintea de orice problema. Ata pentu ca ma concentrez pe lovituri pe racheta, pe minge si asta mi se pare terapie pentru creier”

“Eu vreau sa mai pun citeva kilograme in plus nu ca as vrea tesut adipos ca asa o rezolvam intr-o saptamin cu cartofi prajiti, un pic de masa musculara in plus mi-ar prinde bine.

Intre doua lovituri precise, ne povesteste ca e pe cont propriu de la 14 ani. Cu dezavantaje, dar si beneficii. Ramona crede ca atunci cand incepi de mic si de jos, mai tarziu...viata iti pare tot timpul frumoasa. “Cind te izbesti de probleme si inveti sa le gasesti singura solutia parca nu mai e viata atti de dificila”.

La 14 ani a plecat din Focsani la liceu. Apoi, a ajuns tocmai la Sibiu sa faca facultatea. Tot aici si-a inceput cariera in televiziune, la statia locala ProTV. Drumurile au condus-o, in cele din urma, la Bucuresti. Asadar, sa fii singur pe drum, la varsta potrivita, nu este deloc o corvoada. Ci o experienta. Care vine, iata, cu bonusul de a privi in culori vesele viata, la maturitate.
 

Ducesa de Cambridge, intr-o forma de invidiat. Sotia printului William a atras atentia in timpul unei vizite la o scoala

Ducesa de Cambridge, intr-o forma de invidiat. Sotia printului William a atras atentia in timpul unei vizite la o scoala

tanar cu prezervativ in mana

Elevul de liceu care le predă educaţia sexuală tinerilor din România. În alte ţări e obligatorie

De ce într-un pachet sunt 20 de ţigări. Strategia care întreţine dependenţa

Cum a slăbit Cătălin Măruţă. "Mă duceam acasă şi m-am oprit să mănânc mici"

De ce nu putem trăi fără zahăr. Sortimentul recomandat de medici

Alcoolul, subiect sensibil între părinți și copii. Cum ar trebui să intervină adulții

Cum se pregătesc conservele sănătoase din fructe

csid

Explicația pentru care cariile sunt mai frecvente până la 18 ani