Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Secretele mentinerii unui corp de invidiat. Raluka a povestit la CSID care este reteta sa de artist pasionat de sport

Embed:

Cautam astazi un plus...generos de energie alaturi de Raluka. Artista a prins toate topurile cu a sa "Dulce otrava" si ne da reteta pentru un trup nu neaparat plin de muschi.

Raluka: "Ce ce nu te ucide te face mai putenic. Nu te ucide sa fii la sala. Nu! Eu nu consider sportul ca pe un tramtent, il consider ca pe o relaxare. Vin la sala sa imi iau un plus de energie. Am avut tot timpul intre 58 si 60 de kilgorame, de cand am inaltimea asta, ma descurc eu."

Tonifiere musculara. Ne-o dorim cu totii, indiferent carui sex ii apartinem.

Dupa un antrenament de fitness apare si se mentine pana la trei zile o stare de semi-contractie musculara. In functie de intensitatea stimului. Adica de cat de tare ati tras, mai pe intelesul tuturor.

Este insa eronat sa spuneti ca vreti sa va tonifiati si apoi sa va mentineti. O astfel de stare este temporara. Si poate fi intretinuta doar prin alte antrenamente.

Mergem la un specialist in miscare, pentru care cei mai importanti sunt muschii...posturali, cei care ne mentin pozitia verticala. Prin absurd, relaxarea completa a acestor ar anula statutul de...biped al rasei.

Daca acesti muschi, asadar, sunt puternici... si abdomenul va fi unul de care sa va mandriti.

Ioana, kinetoterapeut: "Musculatura nu e tonifiata si atunci abomenul e destins. Si proeminent. Schimbam centrul de greutate, da, si apar alte modificari genunchii se duc duc in spate."

Fara paravertebrali puternici, destabilizati centrul de greutate. Tineti cont de acest amanunt in orice program inteligent de antrenament.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Martie 2017
Citeste mai multe despre: CSID, Raluka, fitness, sport,
Ultimele stiri
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed