Mihai Petre explica cum putem slabi prin dans. "Nu constientizam ca atunci cand mergem la sala"

Ultimul update: Sambata 22 Aprilie 2017 07:15
Data publicarii: Duminica 02 Aprilie 2017 10:40
Categorie: CSID

Mihai Petre a revenit la ProTV in calitate de jurat la "Uite cine danseaza". L-am regasit in aceeasi forma fizica de invidiat si am profitat de ocazie sa-l intrebam si despre meseria de tatic.

“Dansul poate sa faca parte din stilul de viata al unui om care nu e dansator profesionist”, spune Mihai Petre. La cursurile sale “sunt oameni diferiti care initial vin sa se relaxeze sau vin sa invete se se descurce la un evening - sau si-au dorit toata viata si n-au avut curajul.”

Ajuta dansul la slabit? Mihai Petre spune ca da, si intr-un mod foarte placut. “Folosim toate grupele musculare dar nu constientizam asta ca atunci cind mergem la sala si impingem niste fiare”

Privirea la partner si asa toate grupele musculare sunt in forma. Para-vertebralii trag dupa ei muschii abominali si iata cum puteti avea un abdomen de vis. Si muschii gitului ori ai fetei lucreaza pentru ca dansul presupune si expresie. “Cand vin la sala ii iau de mina si le spun uite, tocmai acum te deplasezi inainte si inapoi citiva pasi lateral. Tu deja faci un efort, dar nu-l constientizezi, esti mai atenta la mine si la faptul ca deja dansezi vals lent. Si daca facem asta pina diseara o sa slabesti un kilogram!”

In pas de dans, merge zilnic si cu fetita lui de 4 ani. “Ca tatic sunt topit, n-am crezut niciodata ca se poate intimpla asta si ma bucur enorm, sunt topit si fericit. Ma bucur de fiecare clipa, in care sunt cu Catinca, ieri ea cu bicicleta, eu am alergat. Dansam prin casa intotdeauna, ea se distreaza”.

Un dans indraznet si neatentia au trimis-o direct la urgente. Tanara si-a povestit patania pe Twitter. VIDEO

In materie de alimentatie, insa, recunoaste ca nu se omoara cu legumele, ca Elwira. “Bai eu sunt roman, nu prea am reguli stricte din pacate, incerc sa am grija la combinatii, mie imi dai sarmale, imi place sa traiesc viata, sa simt gustul, sa maninc o ciocolata, iertati-ma si luati-va dupa ea, nu dupa mine!!!!”

"Uite cine danseaza" incepe luni la ProTV. Cine sunt vedetele care promit un spectacol de poveste

Accident vascular

Accidentele vasculare la vârste tinere au o componentă genetică

Riscurile la care se expun pacienții care nu tratează infecțiile urinare

Statul pe telefon, pe întuneric, are consecințe grave asupra sănătății

Statul prelungit în fața calculatorului poate afecta grav ochii copilului

Ce trebuie să știm despre Hepatita C, boala de care suferă 600.000 de români

Cele mai cunoscute mituri despre contraceptive: "Nu vreau să mă îngraș, dați-mi niște pilule care nu îngrașă”

Andra

Andra și secretele frumuseții. Cum se ține în formă în timpul concertelor