Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Dupa 40 de ani, parul femeilor poate fi afectat de jocurile dintre hormoni. Remedii pentru alopecia difuza

Embed:

Dupa 40 de ani si parul femeilor poate fi afectate de jocurile dintre hormoni. Nu putem da timpul inapoi, dar in privinta podoabei capilare un complex de fitocofeina actioneaza direct la radacina problemei.

Incepand cu a patra decada de viata incep fluctuatiile hormonale, care se vor finaliza cu menopauza, in cazul femeilor. Fenomenul are impact asupra organismului. La suprafata, pielea si parul sufera.

Ioana Chebac, medic primar dermatolog: "Estrogenii incep sa scada procentual in favoarea testosteronului si firele de par incep sa paraseasca mai rapid piela paroasa a capului, seboreea se accentueza se observa o alopecie difuza."

Alopecia difuza inseamna caderea parului mai rapid decat de obicei, urmata de rarefierea podoabei capilare.

Ioana Chebac, medic primar dermatolog: "Si atunci ce trebuie? Sa ne protejam radacina firul de par, s-o consolidam si eventual s-o hranim."

Fito-flavonele sunt substante secundare din plante. Structura catorva este similara hormonilor feminini, estrogenilor. Produc in organism o reactie blanda, fara efecte secundare, precum in cazul hormonilor de sinteza.

Fitoflavonele maresc rezistenta parului. Complexul de fito-cofeina actioneaza direct la radacina firului.

Olivia Timnea, medic prima medicina sportiva: "Asa cum stimuleaza sistemul nervos stimuleaza si firul de par respectiv in mentine il stare viabila si il antreneaza pentru ceea ce va urma respecti modficarile hormonel care apar in menopauza."

O aplicare cu masaj de doua minute energizeaza radacina firului de par pentru 24 de ore. Igienizarea cu acest complex este posibila zilnic.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 25 Martie 2016
Citeste mai multe despre: caderea parului, 40 de ani, csid, hormoni, sanatate, dermatologie,
Ultimele stiri
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed