Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Momentul in care o echipa de jurnalisti australieni e atacata in Suedia in timpul unui reportaj despre criza refugiatilor

60 minutes echipa atacata suedia

O televiziune din Australia a publicat o scurta inregistrare in care o echipa de jurnalisti este atacata intr-un cartier din Stockholm, Suedia, in timp ce realiza un material despre criza refugiatilor, relateaza The Local.

Incidentul, in care echipa 60 Minutes Australia este atacata de catre un grup de barbati, cu fetele pe jumatate acoperite,  s-a petrecut in urma cu cateva saptamani, insa imaginile au fost difuzate recent de catre postul Channel Nine intr-un teaser de promovare a emisiunii.

"Au fost confruntati de catre un grup de oameni care s-a opus ca ei sa filmeze in suburbia Rinkeby. Cameramanul si producatorul au fost usor raniti, insa au continuat sa filmeze cu politia prezenta la fata locului"
a declarat un purtator de cuvant al postului TV.

Potrivit site-ului Avpixlat, care acuza presa nordica de faptul ca a suprimat dezbaterea despre criza migrantilor, echipa de jurnalisti australieni ar fi fost atacata de migranti africani. Jurnalistii de la Avpixlat au fost intervievati pentru emisiunea 60 Minutes.

 

Sursa: , Data publicarii: 20 Martie 2016
Citeste mai multe despre: 60 Minutes Australia, Suedia,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed