Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cinci primari si zeci de angajati ai primariilor din Caras-Severin, anchetati de DNA pentru coruptie

Sediul DNA

 Procurorii Directiei Generale Anticoruptie Timisoara audiaza cinci primari si zeci de angajati ai primariilor din judetul Caras-Severin intr-un dosar de coruptie.

 Printre ei este anchetat din nou si fostul director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, Romica Anculia, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru fraude cu fonduri europene APIA.
Cu recomandarea sa, omul de afaceri Tudor Jurj a incheiat contracte pentru reamenajarea pajistilor , cu valoare sub 15.000 euro pentru a se putea elimina licitatia, cu primariile din Caras Severin. Ulterior, banii erau impartiti: o parte ajungea la Romica Anculia, o parte la primar si o alta ii ramanea omului de afaceri. Lucrarile nu au fost deloc efectuate sau doar partial, insa comisiile de receptie au intocmit documente din care reieseau ca banii europeni erau folositi cum se cuvine.

Primarii si angajatii primariilor din Caras Severin precum si mai multi membri ai comisiilor de receptie a lucrarilor de amenajari a pasunilor au fost chemati astazi la DNA Timisoara pentru audieri.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 Iunie 2013
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: primari, audieri, DNA, Timisoara, Caras-Severin,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799735
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed