Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Viata dubla a unei tinere care ziua o intruchipeaza pe Elsa, la petreceri pentru copii. Cand s-a aflat, a izbucnit scandalul

Jemma Clark

Viata dubla a unei animatoare pentru petrecerile copiilor, care interpreteaza personajul Elsa din animatia Frozen, tocmai a fost dezvaluita si acum tanara este in centrul unui scandal rusinos.

Jemma Clark, de 24 de ani, din Marea Britanie, distreaza copiii in timpul zilei, dar noaptea este prostituata si isi ofera serviciile contra sumei de 220 de lire sterline pe ora, pe un site pentru adulti. Aici, ea se lauda cu jobul din timpul zilei, relateaza Daily Mail.

Pentru ca personajul Elsa este foarte la moda, Jemma era solicitata frecvent si devenise foarte populara in randul parintilor. Pe siteul de pe care isi racola clientii, ea s-a descris ca fiind "nimfomana". Si tot in acest profil si-a declarat si jobul din timpul zilei: "Organizez si anim petreceri pentru copii, interpretez personaje. Inlauntrul sufletului meu sunt inca un copil, dar am abilitati excelente de comunicare cu persoane de toate varstele."

Jemma chiar isi folosea acelasi numar de telefon pentru ambele joburi si de aceea nu a fost greu sa fie demascata. Evident, tanara este in centrul unui scandal imens in comunitatea din care face fata si nu mai este angajata pentru petreceri dedicate copiilor.

Jemma Clark
Jemma Clark
Jemma Clark

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 19 Martie 2016
  • Jemma Clark
  • Jemma Clark
  • Jemma Clark
Citeste mai multe despre: animatoare, petreceri pentru copii, prostituata,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed