Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un tata indeplineste cel mai mare vis avut pentru fiica lui atunci cand afla ca fetita mai are doar cateva zile de viata

Poppy-Mai

Aceste imagini il infatiseaza pe un tata care indeplineste dorinta finala a fiicei sale muribunde - sa se casatoreasca cu ea.

Andy Barnard, 31 de ani, din Marea Britanie, i-a promis singurei lui fiice ca ii va face nunta visurilor ei, atunci cand va veni vremea. In mod tragic, acea zi nu va veni niciodata pentru Poppy-Mai, pentru ca fetita de doar 16 luni a fost diagnosticata cu o forma foarte rara si grava de cancer cerebral si i s-au mai dat doar cateva zile de trait, relateaza Metro.

In clipa in care au primit vestea devastatoare, prietenii si familia s-au decis sa organizeze "nunta" pe care tatal i-o promisese fiicei sale.

Evenimentul a fost organizat "ca la carte", numai ca fetita nu s-a "casatorit" cu vreun iubit, ci cu tatal ei.

La inceputul acestui an, Poppy-Mai s-a simtit foarte rau si parintii au dus-o la spital. Acolo au primit o veste devastatoare: ca fiica lor avea mai multe organe cuprinse de cancer. Fetita a inceput urgent chimioterapia, dar dupa o luna de terapii si spitalizare se simtea tot mai rau.

Medicii i-au refacut analizele si au stabilit ca boala ai ajunsese si la creier; i-au mai dat fetitei doar cateva zile de viata. A doua zi, pe data de 17 martie, mama a solicitat externarea, pentru ca a doua zi Poppy-Mai sa se "casatoreasca".

Parintii si fetita profita acum de ultimele clipe impreuna.

 

Sursa: Metro, Data publicarii: 25 Martie 2016
Citeste mai multe despre: cancer, nunta, fetita,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed