Ads by INTERNET PROTV

Un om fara adapost, care dormea intr-un tomberon, era cat pe ce sa fie strivit de masina de gunoi. Cum a fost salvat. VIDEO

tomberon gunoi

Un barbat fara adapost din Marea Britanie s-a culcat intr-un tomberon. Din greseala, agentii de salubritate au rasturnat containerul in masina de colectare si compactare a gunoiului. Omul a fost salvat in ultima clipa.

In imaginile surprinse de camera video a masinii de gunoi se vede cum tomberonul destinat reciclarii cartonului este rasturnat in autoutilitara de compactare. Printre ambalaje se zareste un barbat speriat care se lupta sa iasa din masina pentru a evita sa fie strivit.

Angajatii de la firma de colectare a gunoiului spun ca au verificat containerul inainte si fac asta cu regularitate. Omul fara adapost a fost salvat de sofer care l-a vazut cu ajutorul camerei de luat vederi.

“Indiferent de cat de mult ne straduim si cate verificari efectuam, nu putem sa identificam fiecare om al strazii, iar acestia ajung accidental in autoutilitarele noastre.” a declarat Tim Standring, un reprezentant al companiei de colectare a gunoiului, pentru Mirror.
 

 

Sursa: Mirror, Data publicarii: 4 Martie 2016
Citeste mai multe despre: om al strazii, gunoi, tomberon, compactare, Marea Britanie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed