Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un finalist la Wimbledon si fost numar trei mondial in tenis, la un pas de moarte. Accidentul la raliu prin care a trecut

accident raliu

Spectatorii unui raliu desfasurat in weekend in Argentina au inmarmurit cand au vazut o masina care s-a dat de doua ori peste cap. Cu totii au crezut ca soferul si copilotul au murit.

La Raliul Copa Maxi a participat in calitate de sofer si fostul jucator argentinian de tenis, in varsta de 34 de ani, David Nalbandian. Spectatorii prezenti la evenimentul sportiv au filmat momentul in care autoturismul lui David s-a desprins de la sol, a intrat cu botul in pamant, dupa care s-a dat de doua ori peste cap si au postat imaginile pe internet, relateaza Mirror.

Martorii l-au ajutat pe el si pe copilot sa iasa din masina rasturnata si surprinzator niciunul dintre ei nu a patit nimic.

David Nalbandian

David Nalbandian a renuntat la tenis in 2013 si s-a apucat serios de hobby-ul sau, cursele de masini. La apogeul carierei sale el era numarul trei mondial, iar in 2002 a jucat finala masculina la simplu de la Wimbledon.
 

 

Sursa: Mirror, Data publicarii: 7 Noiembrie 2016
Citeste mai multe despre: David Nalbandian, jucator, tenis, raliu, Argentina, accident,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed