Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un copil de bani gata din Marea Britanie isi foloseste cainele pe post de "carpa" pentru a-si lustrui bolidul. Video

Catelusul folosit pe post de

Un copil de bani gata din Marea Britanie si-a folosit cainele in loc de carpa pentru a-si lustrui bolidul de lux.

Creatorul seriei "Copiii bogati ai Londrei" a postat pe o retea de socializare un video in care apare o persoana care isi sterge bolidul de lux cu catelul sau de companie. Videoclipul a fost difuzat insotit de mesajul: "100% blana de catelusi asigura o lustruire ca la carte".

Cel care a postat videoclipul sustine ca imaginile nu ii apartin, motivand ca le-a primit de la o persoana anonima pentru amuzament.

Din imagini se poate observa cum o persoana sterge capota unui bolid de lux cu un Bichon Maltez, executand miscari circulare. Atunci cand au vazut imaginile, internautii au reactionat, acuzandu-l de faptul ca "numai o minte bolnava" ar putea viraliza asemenea video. Ca urmare a viralizarii sale, Protectia Animalelor din Marea Britanie s-a sesizat si a catalogat reactia pesoanei ca fiind "abuziva".

Cel care a postat video-ul pe Internet sustine ca totul a fost o gluma si ca nu poate fi vorba despre o fapta abuziva. "Eu am publicat acest clip ca pe o gluma, iar catelusul din imagine nu este agresat. Dupa cum se poate observa el este fericit si da din codita", sustine barbatul.
 

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 18 Mai 2017
Citeste mai multe despre: bolid, catel, carpa, bichon,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed