Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Sunt blestemat. Iubesc o femeie pe care nimeni nu o vrea". De cine s-a indragostit barbatul

barbat

Un barbat de 43 de ani, care a divortat dupa aproape 20 de ani de casnicie, a cazut intr-o depresie grava, crezand ca viata lui s-a terminat. Atunci cand spera mai putin, s-a indragostit din nou. Insa acum se afla intr-o situatie si mai dificila...

Femeia de care s-a indragostit acest barbat are doar 22 de ani, dar nu asta il deranjeaza pe el, ci ocupatia ei; tanara este prostituata. Se afla acum intr-o situatie delicata, pe care nu stie cum s-o rezolve si a cerut sfatul psihologului The Sun pentru asta.

Barbatul din Marea Britanie a povestit intr-o scrisoare trimisa pe adresa redactiei ca sotia lui l-a parasit la inceputul acestui an, dupa ce l-a anuntat ca nu-l mai iubeste. Cateva luni a fost devastat si nu mai stia daca va avea puterea sa-si revina vreodata, daca va mai putea sa aiba incredere in femei.

In momentele lui cele mai grele, un prieten l-a sfatuit sa plateasca pentru o companie feminina.

Am sunat la o agentie de escorte si mi-au trimis o fata minunata. Are 22 de ani si este din Brazilia. Mi-a spus ca se prostitueaza pentru a-si intretine familia care a ramas in tara. Mai intai am iesit in oras cu ea, iar abia apoi am chemat-o acasa si am facut sex. Ne-am reintalnit dupa o saptamana, cand mi-am dat seama ca sunt atasat de ea”, a spus barbatul.

Cei doi au inceput sa se intalneasca foarte des, el platea pentru timpul pe care fata i-l acorda, iar intr-o zi i-a marturisit ca s-a indragostit de ea. “Acum ne intalnim cat de des putem si ea nu-mi mai cere bani, pentru ca sustine ca este si ea indragostita de mine. Ne intalnim deja de doua luni, dar ea se vede si cu alti barbati, pentru ca din asta isi intretine familia”, a spus barbatul.

Barbatul spune ca a ajuns in punctul in care nu mai poate accepta ocupatia iubitei, ar vrea sa-i ceara sa renunte, dar nu este sigur ca in viitor s-ar impaca cu trecutul ei. "Cred ca sunt blestemat. Iubesc o femeie pe care niciun barbat nu ar vrea sa o aiba alaturi", a mai spus el.

Psihologul l-a sfatuit ca inainte de a lua vreo decizie sa se asigure de sentimentele fetei, sa afle daca ea nu incearca sa profite de el si face acelasi lucru si cu alti clienti. “Acum poate ca este bine, dar s-ar putea ca aceasta relatie sa nu mearga pe termen lung. Nu te grabi si nu lua decizii pripite”, i-a spus psihologul barbatului.

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 20 Noiembrie 2012
Citeste mai multe despre: relatii, Marea Britanie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed