Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

S-au trezit cu mascatii in vreme ce faceau un gratar dupa Craciun. Ce au gasit politistii in dormitorul casei

politist australian

Sarbatori de cosmar pentru o familie din Australia care inchiriase o casa de vacanta.

 

Dieter Winkler din Sydney a inchiriat prin Airbnb o casa de vacanta pe coasta Australiei, in Burleigh Heads, unde sa petreaca Craciunul impreuna cu iubita sa si cei 4 copii. Nu mica le-a fost surprinderea cand, pe 27 decembrie, in vreme ce pregateau un gratar, au primit vizita unei echipe de mascati. 10 politisti, inarmati pana in dinti si purtand veste anti-glont, i-au strans pe membrii Winkler in camera centrala si i-au luat la intrebari in legatura cu traficul de droguri.

Dupa mai bine de cinci ore, lucrurile s-au lamurit: oamenii legii descinsesera la respectiva adresa dupa ce fusesera informati ca aici ar exista o plantatie de marijuana. Informatie, de altfel, perfect reala: plantatia se gasea intr-unul din dormitoarele casei, unde familia Winkler fusese avertizata de proprietari sa nu intre, pe motiv ca e o problema la instalatia electrica.

Politia l-a prins in cele din urma si pe adevaratul traficant de droguri, o femeie de 40 de ani. Winkler a primit inapoi de la Airbnb chiria, dar si sumele platite ulterior, dupa ce a fost nevoit sa evacueze casa si sa se mute cu toata familia la hotel.
 

 

Sursa: Time.com, Data publicarii: 8 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Airbnb, Australia, droguri, inchiriat, politie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed