Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Romanul din Suedia care a devenit vedeta dupa ce a facut o gluma la serviciu. Gestul care i-a adus "faima"

emilian sava

Un roman stabilit in Suedia a devenit vedeta globala in aceasta saptamana. Barbatul a desenat un penis urias pe un camp acoperit de zapada, iar dupa ce compania la care lucreaza l-a inlaturat, acesta a facut altul mai mare.
 

Emilian Sava, stabilit de la varsta de 9 ani in orasul Gotheburg, lucreaza la o companie de curatenie si a creat, cu ajutorul unei freze de zapada, un penis urias in oras. Locuitorii au fost revoltati si au demarat o campanie pe internet impotriva actiunilor acestuia, astfel ca angajatorii sai au inalturat deenul. Emilian nu s-a lasat intimidat si a creat un altul si mai mare, forma putand fi identificata doar din cer, relateaza thelocal.se.

Romanul de 39 de ani chiar a filmat procesul prin care a realizat desenul controversat si a publicat imaginile pe YouTube, care au adunat in doar 3 zile peste 220.000 de vizualiari.

Desi Sava face filmari in timpul sau liber, el a insistat ca acest "proiect" nu a fost menit pentru publicitate personala ori pentru firma de curatenie la care lucreaza, ci doar de amuzament.
 

 

Sursa: The Local, Data publicarii: 23 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: emilian sava, suedia,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed