Ads by INTERNET PROTV

Povestea unei tinere care a pierdut ultimul tren spre casa, din Londra. Cum a ajutat-o un om al strazii. FOTO

Nicole

Nicole Sedgebeer a mers la Londra pentru a rezolva cateva probleme. Tanara nu si-a dat seama cand a trecut timpul si in momentul in care a ajuns la gara a aflat ca ultimul tren spre casa plecase, iar urmatorul era a doua zi dimineata.

Nicole s-a speriat cand a realizat ca o sa se inchida gara, iar ea nu avea unde sa stea peste noapte. Iar Londra nu este un oras in cate o tanara sa hoinareasca toata noapte pe strazi.

Din fericire pentru ea, un om al strazii, Mark, a vazut-o si s-a oferit sa o ajute pe femeia de 21 de ani. Sceptica la inceput, Nicole a acceptat in cele din urma sa vorbeasca cu cersetorul din fata garii.

Mark a mers cu ea pana la o cafenea deschisa peste noapte si a lasat-o acolo, cu promisiunea ca dimineata la ora 05:00 o sa vina dupa ea si o sa o duca la gara. Convinsa ca nu avea sa il mai vada vreodata pe omul strazii, Nicole si-a luat la revedere de la el.

Nicole si Mark

Surprinzator, la ora 5 dimineata, Mark era in cafenea. El a condus-o pe Nicole pana la gara si a asteptat pana cand trenul a plecat.

Inainte de-a pleca insa, Nicole si-a facut o poza cu Mark, pe care a publicat-o pe Facebook pentru a le arata oamenilor ca nu toti cersetorii sunt rai.

"Cand l-am intrebat de ce ma ajuta, Mark mi-a raspuns ca este de datoria unui tata de-a avea grija ca fiica unui alt barbat sa ajunga cu bine acasa", a spus Nicole.

 

Sursa: metro.co.uk, Data publicarii: 7 Martie 2016
Citeste mai multe despre: curiozitati, cersetori, ajutor,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed