Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Plajele din Australia au fost invadate de serpi veninosi. Explicatia pentru acest fenomen

sarpe veninos - Shutterstock

Vremea neobisnuit de rea din Australia a adus la malul marii serpi veninosi si mari, care traiesc in apa, in zone tropicale.

Mai multi oameni au descoperit pe plajele din Australia serpi cu burta galbena, o specie care traieste cel mai mult in apa si este veninoasa.

Carolyn Larcombe a fost cea care a gasit un sarpe cu burta galbena, veninos, pe plaja Congo, la 10 kilometri de Moruya.

Aceasta a povestit ca "sarpele era foarta linistit" si ca l-a indepartat cu un bat. La fel a facut si cu un sarpe mai mare, din aceeasi specie, pe care l-a gasit mai tarziu, in acea zi. "Nu mi-e frica de serpi, l-am impins in apa pentru ca m-am gandit ca asa are sanse mai mari de supravietuire" a povestit Carolyn, conform The Guardian.

De altfel, in ultimele zile mai multe persoane au descoperit serpi veninosi la malul marii. Sarpele cu burta galbena traieste la cativa kilometri de linia de coasta, in tarile din toata lumea, inclusiv in Australia.

Ei prefera sa traiasca in apa, la temperaturi intre 11 si 37 de grade Celsius, asa ca este neobisnuit sa fie intalniti pe pamant. De obicei, asta se intampla in urma unor furtuni, turbulente ale oceanului sau daca au vreo suferinta. "In mod normal, cand acesti serpi ajung la tarm, inseamna ca este un semn bun ca a fost furtuna si vreme foarte instabila." a spus un specialist.

 

If you see these snakes on the beach, it would be best to steer clear: they're highly venomous sea snakes.Usually...

Posted by ABC News on Wednesday, January 6, 2016

 

Sursa: The Guardian, Data publicarii: 7 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: serpi, tarm, Australia, zona tropicala, serpi veninosi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed