Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O tanara bolnava de cancer s-a fotografiat in fiecare saptamana timp de un an

cancer

O tanara din Statele Unite si-a fotografiat transformarile produse de lupta cu cancerul in fiecare saptamana timp de un an.

In 2013, 13.000 de femei ajung sa fie diagnosticate cu cancer la san doar in Statele Unite. Iata cum arata un an de tratament.

Cand Emily Helck, in varsta de 28 de ani, a fost diagnosticata cu cancer de san, in iulie 2012, tanara si-a dat seama ca o asteapta o lunga lupta cu boala, relateaza today.com.

Scriitoare de profesie, femeia a decis sa imortalizeze lupta sa cu cancerul si tratamentul de chimioterapie facandu-si fotografii in fiecare saptamana, timp de un an.

Rezultatul? A realizat un filmulet de un minut cu evolutia bolnavului de cancer intr-un an.

Femeia a suferit o operatie de dubla mastectomie, urmata de chimioterapie si radiatii.

Tanara a urcat clipul pe Youtube in speranta ca-i va ajuta si pe ceilalti bolnavi. Imaginile au strans peste 370.000 de vizualizari.

 

 

Sursa: , Data publicarii: 8 Octombrie 2013
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: statele unite, transformari, cancer, evolutie,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61798811
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed