O eleva a ales sa isi vanda virginitatea, dupa ce a aflat ca fratele ei are cancer. De ce suma are nevoie adolescenta. FOTO

adolescenta

O eleva din China incearca sa isi vanda virginitatea pentru a strange fonduri pentru o cauza nobila.

Xu Yanhua, in varsta de 19 ani, a fost surprinsa cu o pancarta intr-un metrou din Hangzhou. Ea isi vindea corpul pentru suma de 200.000 de yuani chinezesti, aproximativ 30.000 de euro, pentru a-i putea plati tratamentul fratelui sau, care in urma cu trei ani a fost diagnosticat cu leucemie, potrivit Daily Mail

Pe pancarta scria: “Tratamentul va costa mai mult de 200.000 de yuani chinezesti. Familia mea nu isi poate permite. Ce persoana cu suflet mare il poate salva pe fratele meu?”

Potrivit site-ului 163.com, Xu sustine ca are un certificat medico-legal care sa ateste ca e inca virgina.

Fratele lui Xu, in varsta de 23 ani, a fost diagnostic cu leucemie acum trei ani de zile, dar familia ei era prea saraca ca sa isi permita tratamentul de care avea nevoie ca sa supravietuiasca.

Citește și
Alexandria, trecatori
Un parlamentar egiptean vrea ca viitoarele studentele sa dea si examen de virginitate. "Suntem departe de a ajunge la fund"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Ea sustine ca familia si-a cheltuit toate economiile pentru un transplant de maduva, dar corpul fratelui sau a respins transplantul.

De aceea, a recurs la acest act disperat. Pe pancarta, Xu si-a trecut datele de contact, precum numarul de telefon sau numele pe care-l avea pe retelele de socializare.

Desi ideea din spatele gestului era nobila, pe langa atentia calatorilor, Xu le-a atrans atentia si autoritatilor.

Politistii au dus-o pe adolescenta la sectie pentru a le explica motivele din spatele acestui gest. Chiar daca au inteles situatia, acestia i-au spus ca ce facea era ilegal.

Pe langa oameni, Xu a a surprins-o si pe colega ei de camera, Ji Juayan, care a caracterizat-o ca fiind “ o fata simplia cu o inima mare”.

Metoda adolescentei de a strange bani, a starnit un val de comentarii, peste 73.000,  pe site-ul 163.com

 

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Motivul emotionant pentru care o tanara si-a scos la vanzare virginitatea pentru 400.000 de dolari.
Motivul emotionant pentru care o tanara si-a scos la vanzare virginitatea pentru 400.000 de dolari. "O fac din iubire"

O tanara din Nevada, SUA, isi ofera virginitatea pentru suma de 430.000 de dolari, dupa ce familia ei a pierdut totul intr-un incendiu devastator, care le-a ars casa.

Un parlamentar egiptean vrea ca viitoarele studentele sa dea si examen de virginitate.
Un parlamentar egiptean vrea ca viitoarele studentele sa dea si examen de virginitate. "Suntem departe de a ajunge la fund"

Propunerea unui politician conservator din Egipt a indignat opinia publica din aceasta tara.

Ce solutie extrema a gasit o tanara de 20 de ani pentru a strange bani pentru studii.
Ce solutie extrema a gasit o tanara de 20 de ani pentru a strange bani pentru studii. "Parintii nu stiu, dar le voi explica"

Ariana, o tanara in varsta de 20 de ani, din Rusia, si-a scos virginitatea la vanzare pentru a strange suficienti bani pentru a studia in strainatate.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.

Procesul istoric al lui Donald Trump. Fostul președinte, acuzat că a încercat să
Procesul istoric al lui Donald Trump. Fostul președinte, acuzat că a încercat să "corupă" alegerile din 2016. Cum se apără

La New York a început, sâmbătă, procesul istoric în care Donald Trump e acuzat că a făcut plăți ilegale ca să ascundă o aventură amoroasă cu o vedetă din filmele pentru adulți.