“Nu mi-am inchipuit ca iubitul meu e FATA”. Povestea adolescentei care s-a transformat in 3 barbati

Fata

In urma cu jumatate de an, o tanara de 20 ani din Marea Britanie a recunoscut ca avea o viata dubla. Se imbraca uneori ca un baiat, ca sa aiba intalniri cu adolescente, de care era atrasa sexual.

Acum, una dintre victimele tinerei a vorbit cu presa pentru prima data.

Bruneta Gemma Barker purta haine baiestesti, ca sa-si ascunda silueta feminina si chiar avea mai multe identitati false, pentru a se imprieteni si a avea contacte sexuale cu victime de 15 si 16 ani.

Culmea este ca tanara a reusit sa le pacaleasca pe respectivele fete pozand in trei baieti adolescenti diferiti.

Gestul care a revoltat o lume intreaga. Umilinta la care a fost supusa o tanara. De vina este mama ei

Citește și
Hot Canada
Gestul care iti va reda increderea in rasa umana. Ce a facut un hot dupa ce a spart o casa. VIDEO
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

Abia dupa ce Gemma a fost arestata pentru agresiune sexuala, politistii au aflat cu ce se ocupa tanara. Ea a recunoscut ca se face vinovata de doua agresiuni sexuale si de inselaciune si a fost condamnata la doi ani si jumatate de inchisoare.

Nu doar fetele au fost pacalite de personajele masculine interpretate cu atata maiestrie de tanara, ci si familiile lor, care o cunosteau pe adevarata Gemma.

O viata dubla

Victimele lui Gemma Barker, de 15 si 16 ani, au crezut ca au gasit iubitul perfect in persoana lui Connor McCormack si a lui Aaron Lampard. Cei doi tineri erau, de fapt, aceeasi fata!

Aaron and Connor s-au “nascut” in 2009, atunci cand Gemma si-a creat profiluri false de Facebook, prin care a atras si inselat tinere minore. Nici macar politisti nu si-au data seama ca este fata, atunci cand unul dintre alter ego-urile tinerei a fost arestat. Abia la un control corporal au realizat oamenii legii ca tanarul era… tanara.

Alice: "Nu mi-am inchipuit ca iubitul meu e fata"

Cu toate ca stirea despre Baker a facut inconjurul lumii acum jumatate de an, niciuna dintre victimele tinerei nu a acceptat sa vorbeasca cu presa. Pana acum, cand una dintre minore, Alice – un pseudonim menit sa-i protejeze adevarata identitate – a vorbit cu postul britanic de televiziune Channel Four.

In 2009, Alice a cunoscut unul dintre alter ego-urile lui Baker, la scoala din Middlesex pe care o frecventa.

“Pur si simplu nu te gandesti, atunci cand intalnesti pe cineva, ca, hopa, asta este prietena mea deghizata. Jess – o alta victima a lui Gemma – a venit la noi la scoala numai intr-a 10-a. Aveam 15-16 ani in acel moment. Am devenit foarte buna prietena cu Jess, iar apoi destinele noastre au inceput sa se incalceasca. Ma intelegeam mai bine cu Gemma, iar cand Jess i-a devenit prietena, eu am fost cea care le-a facut cunostinta”, a marturisit tanara.

La scurt timp cele doua au inceput sa primeasca mesaje de la un tanar care pretindea ca se numeste Aaron si este din Epsom.

Aaron avea si o pagina de Facebook. Cele doua adolescente au descoperit ca era un tanar aratos, care, coincidenta, era prieten cu Gemma. Iar Gemma a incurajat-o pe Alice sa accepte o intalnire.

S-au vazut prima data in parcul din apropierea casei lui Alice.

“Purta haine largi si sapca. Mergea ca un baiat. Nu mi-am inchipuit...”, a spus tanara.

Dupa aproximativ doua saptamani, Aaron a invitat-o pe tanara la o intalnire.

“M-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui. I-am spus ca da. Chiar imi placea de el. O stiam pe Gemma de doi ani, dar nu am observat nicio asemanare fizica cu Aaron. Chiar nu te gandesti, cand intalnesti pe cineva, ca e prietena ta deghizata”, a mai spus Alice.

Alice, care era virgina, a acceptat sa intretina relatii sexuale pentru prima data cu Aaron.

“Cand am facut sex pentru prima data am crezut ca e normal sa nu ne dam hainele jos si sa fie complet intuneric. Este jenant. Era prima data si nu stiam la ce sa ma astept. Cred ca nici el nu stia. Insa a fost dragut. Nu m-a ranit asa ca… a fost dragut”, a marturisit adolescenta.

La scurt timp a facut o descoperire socanta. A mers sa ia niste chei din rucsacul tanarului si a gasit un vibrator.

“Mi-a spus ca l-a folosit cu mine numai o data. Am fost foarte suparata. Nu te astepti sa patesti asta atunci cand e prima ta experienta”, a spus Alice.

S-au despartit in acea seara. Tot atunci Alice a primit un SMS de la Connor – celalalt alter ego al lui Gemma – care i-a spus ca Aaron a suferit un accident de masina si e in spital. Connor si-a petrecut noaptea in casa Jessicai. Iar aceasta si-a dat seama ca Aaron seaman izbitor cu Connor. A doua zi dimineta, Connor a disparut pentru totdeauna. Nu si Aaron...

Jess i-a marturisit lui Alice ca banuieste ca cei doi baieti, Connor si Aaron, sunt una si aceeasi persoana si ca Aaron a mintit in legatura cu accidentul. Acesta a fost si momentul in care cazul a ajuns in atentia politistilor.

Jessica a mers la politie si a depus plangere impotriva lui Aaron, acuzandu-l de hartuire sexuala. Politistii au mers acasa la Alice , unde l-au gasit si pe Aaron. “Baiatul” nu a putut prezenta formularele de externare.

Aaron a incercat sa scape dandu-le politistilor o adresa falsa. In cele din urma, a fost arestat, cu ajutorul lui Alice.

Cand politistii l-au rugat sa isi dea jos sapca, a refuzat. Obligat de autoritati, a renuntat la ea intr-un final. Acela a fost momentul in care a devenit evident ca Aaron era fata.

"Nu mi-am inchipuit ca iubitul meu era fata. Asta inseamna ca sunt lesbiana", se intreaba acum tanara Alice.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Transformare neasteptata. Cum arata aceasta femeie superba inainte de a se machia. FOTO
Transformare neasteptata. Cum arata aceasta femeie superba inainte de a se machia. FOTO

Machiajul te poate transforma intr-o alta persoana! Am auzit asta de multe ori, insa transformarea prin care trece aceasta femeie te lasa la propriu fara cuvinte.

Gestul care iti va reda increderea in rasa umana. Ce a facut un hot dupa ce a spart o casa. VIDEO
Gestul care iti va reda increderea in rasa umana. Ce a facut un hot dupa ce a spart o casa. VIDEO

O familie din Ontario, Canada, a trait surpriza vietii dupa ce casa i-a fost sparta de un barbat ramas pana acum necunoscut.

"Nu mai pot sa-ti scriu. As putea muri intr-un accident". Ce i s-a intamplat dupa ce a trimis SMS-ul

Chance Bothe a invatat pe propria piele si sanatate care sunt pericolele la care se supun soferii atunci cand trimit SMS-uri in timp ce se afla la volan.

Recomandări
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război

Europa trebuie să-şi consolideze capacităţile de apărare şi să treacă la o abordare de tipul "economie de război" ca răspuns la ameninţarea reprezentată de Rusia, a declarat luni preşedintele Consiliului European, Charles Michel, citat de Reuters.

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.