Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Moartea invaluita in mister a barbatului "care nu a existat niciodata". Un caz bizar ii bulverseaza pe politistii australieni

australian

Un caz misterios le da batai de cap politistilor australieni, dupa ce nu au reusit sa stabileasca identitatea unui barbat care a murit in urma cu mai bine de un an.

Barbatul, al carui nume se presupune ca ar fi Paul Lachlan, a murit in noiembrie 2014. Desi moartea lui nu a ridicat nicio suspiciune, cazul sau a ajuns in atentia tuturor intrucat barbatul nu a putut fi identificat cu exactitate.

Nici cetatenia lui nu este clara. Autoritatile cred ca barbatul ar fi ajuns in Australia din Marea Britanie, in anii '90.

Cat timp a fost in viata, toate platile le-a efectuat cu bani cash si nu exista niciun document

Barbatul traia intr-un apartament din Sydney, iar autoritatile cred ca avea in jur de 46 de ani cand a murit.

australian

Singurele indicii cu privire la identitatea barbatului ar fi un card de sanatate si un abonament la o sala de fitness, scrie Daily Telegraph.

"Din cate ne putem da seama, nu are cont bancar, permis de conducere sau orice alt act de identitate", a declarat Craig Wonders, inspectorul-sef care s-a ocupat de caz.

"Stim ca a fost somer in ultimii sase ani, nu stim exact cum se intretinea, intrucat isi permitea sa locuiasca intr-o zona buna din Sydney", a mai declarat acesta.

Autoritatile au publicat cateva imagini cu el pe Facebook, in speranta ca cineva il va recunoaste.

 

Sursa: Metro, Data publicarii: 3 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: mister, moarte, australia, politie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed