Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Gestul inexplicabil al unei mame cu fetita ei de doar 2 ani. Ce a fost in stare sa-i faca micutei i-a socat pe toti

copil

Vecinii au alertat politia atunci cand au vazut ca Tasha Hatcher se purta ciudat. Se pare ca femeia si-ar fi bagat fetita de doi ani in cuptor. Incidentul a avut loc in oraselu Glen Rose din statul Texas.

Martorii le-au spus politistilor veniti la fata locului ca femeia, in varsta de 35 de ani, si-a bagat copilul in cuptor.

In timp ce tundea iarba, Arturo Villa a auzit muzica data tare, venind dinspre casa Tashei si a observant ca mama se purta ciudat, gesticuland si facand semne. “Era neobisnuit. Pareau ca se intelegeau foarte bine.” a declarat vecinul conform The Independent.

Copila a fost dusa de urgenta la un spital din apropiere dupa care a fost transportata cu un elicopter la un centru medical din Dallas. Ea a suferit arsuri de gradul doi si trei.

Tasha Shontell Hatcher a fost acuzata de ranirea grava a unui minor, iar cautiunea in cazul ei a ajuns la 300.000 de dolari. Inca nu se cunosc motivele femeii sau cauzele exacte in care s-a produs tragedia. Fetita va intra in grija unei familii de asistenti maternali.
 

 

Sursa: The Independent, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: mama, fetita, arsa, cuptor, Texas,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed