Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O femeie sustine ca a vazut o fantoma intr-o imagine de pe Google Earth

ferma Charlton, Google Earth

O femeie care se uita la imaginile de pe Google Earth sustine ca a vazut sileuta unei fantome, langa ruinele unei cladiri dintr-un sat care a fost demolat in anul 1946.

Satul Charlton a fost demolat pentru extindrea aerodromului din Filton, detinut atunci de compania de aeroplane Bristol.

Fiona Powell se uita la aceste imagini, inregistrate de Google Earth, cand un detaliu i-a atras atentia, scrie Daily Mail.

“Nu stiu ce sa cred. In mod clar este umbra a ceva sau a cuiva si seamana cu un barbat. Eu sunt deschisa la orice explicatie, chiar cred ca ar putea fi o fantoma”, declara Fiona.

Puteti vedea fotografia cu presupusa fantoma pe www.dailymail.co.uk

Ferma distrusa fusese construita in secolul al XVII-lea si a apartinut unei familii bogate, iar ulterior unui fabricant de sapunuri.

In 1946, toti locuitorii satului au fost obligati sa-si paraseasca locuintele, care au fost demolate cu buldozerul, pentru extinderea aerodromului si construirea unui hangar pentru avioanele Brabazon.

Aceste aeronave au fost insa scoase din uz in 1953, pentru ca erau prea mari si neperformante.

Desi autoritatile promisesera ca vor construi un alt sat, acest lucru nu s-a facut si locuitorii s-au mutat intr-o localitate vecina, Patchway.

Acum aerodromul a fost vandut unei companii londoneze, care l-a inchis si vrea sa construiasca aici case noi, punand astfel bazele satului Charlton Hayes.

Citeste si: O imagine obtinuta cu Google Earth revolutioneaza lumea. Ce a descoperit un cercetator

Google Earth a vazut o stafie! Imagini uimitoare surprinse de satelit

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 15 Februarie 2013
Citeste mai multe despre: fantoma, ferma, Charlton, Google Earth,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed