Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fiica unui ex-fotbalist britanic povesteste prin ce a trecut din cauza lipsei tatalui ei."Ma rugam lui Dumnezeu sa-mi ia tot"

Bataliile pe care le-a dus din cauza celebritatii tatalui ei

Fiica unui fost fotbalist britanic face dezvaluriri despre lupta pe care o duce cu anorexia si depresie cauzate de lipsa tatalui ei.

Sophie Walker este fiica faimosului fotbalist britanic Ian Walker. Sophie sustine ca faima tatalui sau nu a ajutat-o cu absolut nimic, din contra i-ar fi produs numai neplaceri. Fiica fotbalistului sustine ca tatal sau era mult prea ocupat cu meseria pe care o exercita, ceea ce nu i-a permis sa isi petreaca foarte mult timp cu ea.

Sophie ii reproseaza tatalui ei ca absenta lui i-a produs un sentiment de izolare si a trebuit sa duca o lupta apriga cu anorexia si depresia.

Bataliile pe care le-a dus din cauza celebritatii tatalui ei

Fiica fotbalistului si-a spus povestea in cadrul competitiei Miss Londra, marturisind ca problemele sale i-ar fi aparut inca de atunci de cand era mica, insa la adolescenta s-au acutizat intrucat lumea o privea "intotdeauna ca fiind fata lui tata".

Tanara de 18 ani marturiseste: "Toata lumea din scoala mea era geloasa pe mine si isi dorea sa aiba viata mea . Considerau ca daca ai un parinte celebru si o multime de bani atunci ai o viata incantatoare. Nu vreau sa mint. Am fost foarte norocoasa pentru ca am locuit in case luxoase, am avut parte de vacante si intotdeaua am avut jucariile pe care le-am vrut", marturiseste Sophie.

Bataliile pe care le-a dus din cauza celebritatii tatalui ei

In ciuda celebritatii tatalui ei, dar si a invidiei celor din jurul ei, Sophie sustine ca daca ar fi avut posibilitatea ar fi renuntat la toate aceste lucruri.

"In orice caz, de cand eram mica, plangeam si ma rugam lui Dumnezeu sa-mi ia tot ceea ce mi-a dat, dar sa mi-l aduca pe tata acasa si sa avem o viata normala", adauga Sophie.

Parintii sai au divortat, iar Sophie a fost martora "turbulentelor din casnicia" parintilor ei, dar si a depresiei prin care tatal ei a trecut.

In aceaste momente, Sophie spera sa isi imbunatateasca relatia cu tatal sau si sa reuseasca sa treaca peste problemele sale de sanatate mentala pentru a nu mai intampina probleme la scoala.

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 17 Mai 2017
Citeste mai multe despre: fotbalist, britanic, depresie, anorexie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed