Doi traficanti au fumat marijuana, s-au speriat ca sunt urmariti si au sunat singuri la 911. "Ne e frig, ne predam"

Ultimul update: Luni 25 Ianuarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2016 12:23
Categorie: Bizar
multe plante de marijuana

Doi tineri din SUA, care aveau la ei noua kilograme de marijuana, s-au speriat atat de tare si au devenit paranoici ca sunt urmariti, incat au sunat singuri la politie sa se predea.

East Idaho News a publicat o inregistrate audio a unui apel 911 care a dus la arestarea a doi tineri traficanti de droguri.

Leland Ayala-Doliente, in varsta de 22 de ani si Holland Sward,in varsta de 23 de ani, fumasera tigari cu marijuana, insa au devenit parnoici si au inceput sa creada ca sunt urmariti de politie, mai ales ca aveau in posesia lor 9 kilograme de marijuana, conform The Guardian.

Cei doi calatoreau din Las Vegas in Montana, cand au devenit foarte ingrijorati ca vor fi arestati daca politia descopera cantitatea de droguri pe care o aveau asupra lor.

Pana la urma, cei doi barbati au decis sa nu mai astepte si au sunat singuri la politie sa vina sa ii aresteze. Au tras pe dreapta la o benzinarie si au sunat la 911.

Confuz, unul dintre ei a sunat la dispeceratul politiei si a zis: "Buna, suntem doi fraieri care am incercat sa aducem chestii la granita statului Idaho si toti politistii ne urmaresc acum, iar noi conducem de zor ca doi fraieri. Asa ca va rugam sa opriti toata treaba, va rugam frumos sa ne ajutati sa incheiem toata alergatura asta".

"Ati fost prinsi facand ce anume?" a intrebat dispecerul, iar unul dintre cei doi a continuat: "Voiam si noi sa aducem niste droguri, dar ne este frig, vrem doar sa ne incalzim, ne predam, arestati-ne".


In final, cei doi s-au ales cu dosar pentru trafic de marijuana. Un comunicat oficial al politiei sustine ca cei doi barbati nu au fost urmariti la acel moment de nicio patrula a politiei. Insa, presa i-a numit rapid "cei mai fraieri traficanti de droguri din istorie".


 

multe plante de marijuana Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: The Guardian

O tona de marijuana, camuflata printre morcovi, descoperita la frontiera SUA. Cum au vrut sa treaca traficantii cu drogurile

O tona de marijuana, camuflata printre morcovi, descoperita la frontiera SUA. Cum au vrut sa treaca traficantii cu drogurile

camion

Un şofer de camion american a reuşit performanţa să rămână atârnat cu cabină la cinci metri deasupra solului

Român condamnat în Marea Britanie pentru pedofilie. Cum l-a prins Poliția

O femeie blocată 3 ore într-o piscină a fost salvată de Facebook

bancomat furat

Bancomat furat cu motostivuitorul, în SUA. Imagini de pe camera de supraveghere

Groapă uriasă formată în stradă chiar în fața unui motociclist. Ce s-a întâmplat

Ce creatură de 3 metri a găsit o femeie sub patul copilului său. VIDEO