Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ce s-a intamplat cu un detinut din statul american Texas, la scurt timp dupa ce i s-a administrat injectia letala

condamnare la moarte

Richard Masterson, un american in varsta de 43 de ani, a fost executat miercuri seara cu o injectie letala pentru o crima pe care a comis-o in urma cu 15 ani.

Richard a fost primul detinut condamnat la moarte in Statul Texas, in 2016. Barbatul l-a omorat pe Darin Shane Honeycutt. Agresorul spune ca cei doi s-au intalnit intr-un bar, dupa care au mers la victima acasa. Masterson a sustinut pana la final ca l-a sufocat pe Darin din greseala, in timpul unui joc sexual.

Executia a avut loc la ora 18:28, ora Americii, iar decesul a fost pronuntat dupa 25 de minute de la administrarea injectiei letale. Socant este ca Richard a inceput sa sforaie chiar inainte sa moara, dupa cum relateaza cei de la Daily Mail.

“Sunt impacat cu gandul. Uneori trebuie sa traiesti si sa mori cu deciziile pe care le faci. Eu le-am facut pe ale mele si acum platesc pentru ele” a declarat barbatul. Inainte sa moara le-a facut cu mana rudelor care il priveau, trimitandu-le un sarut si spunandu-le ca se duce “intr-un loc mai bun”.

Cazul lui Masterson i-a atras atentia Papei Francisc, care a intarit opozitia Bisericii Catolice fata de pedeapsa capitala. Alti opt detinuti vor fi executati in Texas lunile urmatoare, unul dintre ei chiar saptamana care vine. Anul trecut 13 oameni au primit pedeapsa capitala in acest stat, numar ce reprezinta aproape jumatate din executiile din SUA.

 

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 22 Ianuarie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed