Ce a gasit o femeie intr-un ou Kinder. "A fost cea mai frumoasa zi din viata mea"

Kinder

Este probabil cea mai reusita cerere in casatorie pe care ati auzit-o. O tanara din SUA a povestit pe blogul personal unul dintre cele mai frumoase momente din viata ei.

Lori Richmond din New York s-a logodit acum 9 ani cu barbatul care i-a devenit apoi sot. In ziua aniversarii logodnei, designerul a postat pe blogul Two Plus Us - pe care il administreza impreuna cu sotul ei - povestea cererii in casatorie.

Matthew Richmond, designer si el, a comandat un inel cu diamante unicat. Apoi a exersat pe mai multe Kinder cu surprize metode de a le desface fara sa rupa ambalajul sau sa strice oul de ciocolata. Tot el a desenat si instructiunile de asamblare ale jucariei, care includ si un autocolant cu chipul acestuia.

CITESTE SI: Tehnologia care ar putea distruge iPhone-ul! Primul telefon care se face punga in mana ta. Vezi inventia fabuloasa de la Samsung

Citește și
Mireasa
O mireasa, in pragul disperarii: "Daca afla asta despre mine nu o sa mai vrea sa ma ia de nevasta"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Vezi mai multe imagini in galeria foto

Alegerea surprizei a fost una dificila. Barbatul a ales in cele din urma un robotel pe care il avea deja acasa, scrie dailymail.co.uk.

Instructiunile aratau ca robotul trebuie asezat in genunchi, cu inelul in maini.

Ideea i-a venit lui Matthew pentru ca atat el, cat si Lori erau mari fani ai Kinder cu surprize.

Bineinteles, Lori a spus "Da!", iar acum, dupa 9 ani de casnicie, sunt mai fericiti ca niciodata. Cei doi au impreuna doi baieti.

CITESTE SI: O romanca, vedeta pe Internet. Cea mai nebuna cerere in casatorie

Kinder cu surprinze este comercializat de producatorul italian Ferrero si a fost lansat pe piata in anul 1973. Inca este comercializat in toata lumea, in afara de SUA, unde a fost interzis pentru ca piesele mici ale jucariilor reprezinta un risc pentru copii.

Citeste si:

Cele mai liberale 10 economii de pe glob. Tarile care au depasit Elvetia

Se anunta sfarsitul crizei? Un brand de lux raporteaza cel mai bun an din istoria sa de peste 100 de ani

Marea Britanie plateste 30 milioane de lire sa scape de imigranti. Metoda prin care Regatul face "curatenie"

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Nunta la care le-a fost rusine sa participe. Cum a ales un cuplu sa spuna
Nunta la care le-a fost rusine sa participe. Cum a ales un cuplu sa spuna "Da"

A fost o nunta ca oricare alta. Asta daca nu luam in considerare faptul ca jumatate dintre invitati erau complet dezbracati.

O mireasa, in pragul disperarii:
O mireasa, in pragul disperarii: "Daca afla asta despre mine nu o sa mai vrea sa ma ia de nevasta"

O femeie din Marea Britanie este in pragul disperarii. Obsesia ei secreta este atat de rusinoasa incat ii este teama ca logodnicul ei o va parasi daca afla devarul despre ea.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.

Procesul istoric al lui Donald Trump. Fostul președinte, acuzat că a încercat să
Procesul istoric al lui Donald Trump. Fostul președinte, acuzat că a încercat să "corupă" alegerile din 2016. Cum se apără

La New York a început, sâmbătă, procesul istoric în care Donald Trump e acuzat că a făcut plăți ilegale ca să ascundă o aventură amoroasă cu o vedetă din filmele pentru adulți.