Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ce a facut o profesoara cu un elev incat a primit 40 de ani de inchisoare

profesoara

O profesoara de scoala generala din Statele Unite a fost condamnata la 40 de ani inchisoare, dupa ce un computer a dezvaluit cel mai murdar secret al ei, pe care a reusit sa-l ascunda timp de un an.

Femeia, Shannon Alicia Schmieder, 39 de ani, a fost implicata un an de zile intr-o relatie sexuala cu un copil de 13 ani, fiul celei mai bune prietene, baiat pe care il cunoastea inca de cand s-a nascut.

Judecatorul a condamnat-o la cea mai grea pedeapsa posibila intr-un astfel de caz. Din cei 40 de ani de inchisoare la care a fost condamnata, Schmieder va executa 20.

profesoara

Relatia interzisa dintre cei doi a fost descoperita de mama baiatului. Femeia a spus: “Era ca o mama pentru el, dar la un moment dat am observat ca relatia devenise amicala. Atunci am intrat la banuieli. Intr-o zi m-am uitat in computerul fiului meu si am descoperit mesaje care tradau tipul relatiei dintre ei”.

Am avut un soc. Si apoi mi-am dat seama ca si fiul meu era foarte afectat. Femeia aceasta s-a folosit de el, l-a abuzat si acum nu mai are incredere in el, este extrem de timorat si probabil ca va fi afectat toata viata”, a mai spus femeia.

Anchetatorii nu au facut publice detaliile acestui caz, limitandu-se sa spuna doar ca baiatul a indurat umilinte greu de imaginat in timpul actelor sexuale. Din acest motiv instant a stabilit o pedeapsa atat de mare, durata fiind identica cu cea in cazurile de crima.

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 19 Februarie 2012
Citeste mai multe despre: sex, profesoara,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed