Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cafenelele in care esti servit de chelnerite in bikini, o afacere prospera in SUA. Motivul pentru care ar putea fi interzise

cafenea

Autoritatile din statul Washington, SUA, au pornit o adevarata campanie pentru a pune capat unui fenomen din ce in ce mai popular: cafenelele de tip drive-thru unde cafeaua iti este servita de chelneri imbracati sumar.
 

Intr-unele dintre cele mai populare cafenele din Washington esti intampinat de chelnerite in bikini sau chelneri in slip. Profitul creste substantial asa, se apara patronii, dupa ce consilile locale din mai multe orasele au dezbatut daca astfel de cafenele ar trebui sau nu interzise, "pentru a proteja minorii", scrie The Independent.

"Ar trebui sa fie o afacere cu cafea, in schimb aici vorbim despre exploatarea sexuala a femeilor, iar asta este un subiect cultural dezbatut deja de ceva vreme in societatea americana", a declarat un membru de consiliu local.

cafenea

Proprietarii lanturilor de coffee shop-uri se apara si spun ca astfel de practici le-au crescut vanzarile cu pana la 100%.

La randul lor, chelnerii spun ca nu s-au simtit niciodata tratati ca niste obiecte sexuale si ca este alegerea lor sa serveasca imbracati "ca si cand s-ar afla la plaja".

cafenea

 

Sursa: The Independent, Data publicarii: 21 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: cafenea, cafea, chelneri, afacere, localuri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed