Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Barbatul caruia medicii i-au atasat primul penis bionic isi va incepe viata amoroasa la 43 de ani. Cine va fi partenera lui

mohammed abad

Barbatul care a beneficiat in premiera de un penis bionic, dupa ce i-a fost extirpat in urma unui accident din copilarie, urmeaza in sfarsit sa-si piarda virginitatea la varsta de 43 de ani.

Mohammed Abad, din Edinburgh, a fost lovit de un automobil la varsta de sase ani si, in urma accidentului, a suportat o interventie de extirpare a penisului si a unuia dintre testicule. Medicii i-au implantat penisul bionic in 2012, insa a fost functional doar pentru cateva luni.

Dispozitivul consta in doua tuburi care sunt conectate la un "rezervor" de fluide si la o pompa. Atunci cand pacientul caruia i-a fost implantat acest dispozitiv apasa pe buton, pompa impinge fluidul din rezervor in tuburi, care se umfla, furnizand impresia unei erectii. Tuburile au fost acoperite cu o grefa de piele, prelevata de pe bratul sau,

Acum barbatul este hotarat sa-si inceapa viata amoroasa cu o colega de serviciu, Charlotte Rose. Femeia a fost de acord si urmeaza sa faca pasul in urma unei cine. "Am asteptat destul pentru asta. Va fi un inceput de an extraordinar. Penisul meu functioneaza perfect, asa ca vreau sa fac asta. Sunt foarte nerabdator", a marturisit Mohammed, citat de The Sun.

mohammed abad iubita


 

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 3 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: penis bionic, operatie, virginitate,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed