Barbatul care nu a facut sex timp de un an, in scop caritabil: "Anul asta am fost mai sanatos ca niciodata"

Peter Lynagh

Peter Lynagh a aflat ca, oricat de grea ar fi abstinenta, intr-un final merita sacrificiul.

Peter Lynagh, un barbat de 34 de ani, a facut un gest de neinteles pentru multi: a renuntat complet la sex, sub toate formele sale, mai putin la sarut, timp de un an, dupa ce a facut un pariu cu colegul sau de apartament. Suna a scenariu de comedie romantica, dar este o poveste cat se poate de adevarata.

Sacrificiul lui Peter a ajutat la strangerea de fonduri, mai precis 50.000 de dolari pana acum, pentru Free To Shine, o organizatie non-profit care cauta alternative la sclavia sexuala in randul fetelor din Cambodgia.

Inainte sa se inhame la neobisnuitul pariu, Peter Lynagh era un crai: "Prea frumos, cred. Am vrut sa iau o pauza", a marturisit el, potrivit esquire.com. Tanarul nu a facut niciodata un secret din faptul ca a renuntat la sex pe perioada determinata. Si cu atat a devenit mai incitant in ochii femeilor, care au incercat in zadar sa-l "corupa". "Nu a fost usor, am iesit de cateva ori in oras cu baietii si a trebuit sa fiu luat pe sus. Totul merge mana in mana. Alcoolul, iesirile, toate sunt conectate. Anul asta am fost mai sanatos ca niciodata", a mai afirmat Peter.

Mai mult decat atat, exact in aceasta perioada, barbatul a inceput o relatie: "Am inceput sa ma vad cu o fata. Nu ma intrebati de ce. Nici nu m-a bagat in seama cu un an inainte, probabil pentru ca tot incercam sa fac sex cu ea, iar anul asta, doar pentru ca aveam interzis la sex, a devenit mai interesata. A fost extrem de frustrant, pentru ca saruturile duc la altele... Stiti si voi cum e. Aproape ca am cedat cu ea. Imi spuneam: "Nu-mi pasa de nicio actiune caritabila", parca eram posedat; nevoile biologice si fiziologice pusesera stapanire pe mine. Dar ma bucur ca ea a fost cea care m-a oprit", si-a adus Peter aminte.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Anul de abstinenta s-a terminat de Revelion. Insa tanarul nu s-a grabit sa faca sex chiar in noaptea dintre ani, in care a decis sa nu bea si sa mearga singur acasa. A asteptat patru zile, apoi, desi avea de gand sa iasa in club si sa aiba o aventura de o noapte, viata i-a rezervat un alt plan.

"Era o fata care m-a urmarit tot anul, a fost o experienta uimitoare. Nu as putea sa o descriu altfel, a fost foarte romantic si a durat mai mult decat ne asteptam amandoi. A fost grozav. Am avut o relatie de cateva luni, dar n-a mers. Si, da, am mai fost cu cateva tipe, dar nu se compara cu ce faceam inainte de acest an de abstinenta", a povestit Peter.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Kate Upton, mai sexy ca niciodata. Pozele de vacanta care au facut inconjurul lumii
Kate Upton, mai sexy ca niciodata. Pozele de vacanta care au facut inconjurul lumii

Scene fierbinti in Cancun, Mexic, unde Kate Upton s-a prajit de-a dreptul la soare, impreuna cu iubitul ei. Modelul, faimos pentru formele voluptoase, a facut un adevarat show pe plaja.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.