A provocat un soc cu noul ei look:"Ma simt perfect cu imperfectiunile mele". Cum arata tanara in imagine completa. FOTO

Morgan

E plin internetul cu articole care proslavesc frumusetea naturala si fotografii neprelucrate cu tinere nemachiate, insa o bloggerita face un pas inainte.

Morgan Mikenas a renuntat la epilator de un an de zile pentru a promova frumusetea naturala. "Nu este nimic mai rar si mai frumos decat o femeie care se simte perfect cu imperfectiunile ei. Pentru mine, aceasta este adevarata esenta a frumusetii", a scris Morgan pe blogg, dar si pe Instagram, unde posteaza zilnic fotografii cu noul ei look.

"Aratandu-mi parul de pe corp sper sa produc reactii. Nu-i mai ascultati pe cei care ne spun ca trebuie sa aratam intr-un anumit fel ca sa fim valorosi, respectati, atragatori sau sanatosi. Depinde de fiecare in parte sa decida ce o face sa se simta mai confortabil cu propria persoana", a mai spus tanara.

Pentru a arata ca se simte foarte bine cu ea, Morgan posteaza imagini cu "progresele" de pe picioare si brate.

 

"There is nothing more rare, nor more beautiful, than a woman being unapologetically herself; comfortable in her perfect imperfection. To me, that is the true essence of beauty."~Steve Maraboli ????✨ Not just woman, but everyone! Imagine if everyone just decided that today was the day they loved themselves and embraced every part of them selves. Accepting and loving your body and your "flaws" because you know they are what makes you who you are. If you are focused on being true to yourself in every moment, you are less concerned what others think, which will lead to peace of mind. When you have nothing to hide and you can freely be yourself, there is a profound peace/confidence you will emanate to the world that will inspire others. ✨????????????I also just posted a new YouTube video on why I don't shave my body hair and how it helped me(link in bio)☺ #bodypositive #spreadlove #behappy #namaste #hairywomen #healing #healthylifestyle #selfcare #loveyourself #beyourself #bethechange #divine #inspireothers #inspirationalquotes #positivity #goodvibesonly #lifeisbeautiful #hairy #gratitude #weareone #higherconsciousness #freespirit #empowerment #smile #feelgood

A post shared by Morgan Mikenas (@i_am_morgie) on

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
O adolescenta care a invins cancerul face un gest necugetat la o petrecere si moare:
O adolescenta care a invins cancerul face un gest necugetat la o petrecere si moare: "Este foarte trist ce s-a intamplat"

O tanara de 15 ani a primit a doua sansa la viata dupa un transplant de ficat. Fusese doagnosticata cu cancer, iar sansele ei la viata ar fi fost nule fara procedura.

O tanara de 25 de ani si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp. FOTO
O tanara de 25 de ani si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp. FOTO

O tanara in varsta de numai 25 de ani si-a pierdut viata, vineri noaptea, intr-un accident de circulatie. Accidentul a avut loc in comuna Pestisani, judetul Gorj.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.