21.12.2012: de ce este considerata "ultima zi a omenirii". Profetiile despre sfarsitul lumii

Apocalipsa - 33

A venit ziua de 21.12 2012, data la care se incheie calendarul mayas, iar multi cred ca acest lucru vesteste Apocalipsa.

Desi in ultimii ani au fost descoperite mai multe inscriptii antice care dau de gandit in legatura cu aceasta zi fatidica, oamenii de stiinta sustin in continuare ca nimic rau nu se ve intampla.

Stirileprotv.ro transmite LIVE de la Chichen Itza, locul unde mayasii au prezis "Sfarsitul lumii"

Recent, NASA a realizat chiar si un clip informativ foarte interesant, in care omul de stiinta Don Yeomans explica de ce zvonurile privind Apocalipsa asteptata pe 21 decembrie 2012 sunt neintemeiate. Puteti urmari acest clip in linkul de mai jos:

VIDEO realizat de NASA. Clipul care explica de ce NU vine Apocalipsa pe 21 decembrie 2012

Citește și
Bugarach, Apocalipsa
Un sat din sudul Frantei, singurul loc sigur in momentul Apocalipsei. De ce se tem localnicii
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Reactiile autoritatilor din intreaga lume, cu putin inainte de mult mediatizata zi de 21 decembrie 2012, sunt diferite.

Unele tari incearca sa atraga turistii, altele iau masuri mai putin populare, printre acestea din urma numarandu-se si Franta.

De teama ca muntele Pic de Bugarach va fi luat cu asalt de cei care cred in Apocalipsa mayasa si de jurnalisti, oficialii vor inchide accesul spre aceeasta zona.

Potrivit unor legende, cei care se vor afla pe Pic de Bugarach vor fi salvati, deoarece muntele se va deschide si va scoate la iveala o nava extraterestra, care ii va lua la cer pe credinciosi.

Francezii inchid accesul catre muntele ce va fi "vedeta" pe 21-12-2012. De ce se tem oficialii


Speculatiile privind Apocalipsa care ar avea loc 21 decembrie 2012 au inceput odata cu descoperirea unui calendar mayas, care se termina cu aceasta data.

Calendarul mayasilor cuprindea 5 cicluri, fiecare durand  5.125 de ani, iar la finalul unui ciclu creatia este distrusa, ca sa renasca ulterior.

In urma cu 5 luni, arheologii din Guatemala au descoperit o noua inscriptie mayasa, care atesta ultima zi din calendarul lor: 21 decembrie 2012.

Textul, gravat pe o scara din situl arheologic La Corona, are o vechime de 1.300 de ani si reprezinta una din cele mai importante descoperiri a unor hieroglife.

Este cea de-a doua inscriptie care vorbeste despre sfarsitul lumii. Conform acestor texte, data de 21 decembrie 2012 este sfarsitul unui ciclu de 5.125 de ani, calculat de la inceputul calendarului mayas, in anul 3.113 i.Hr.

O noua inscriptie mayasa sustine ipoteza unui "sfarsit de era" pe data de 21 decembrie 2012

O alta descoperire facuta in Mexic sustine vechea profetie maya, legata de data de 21 decembrie 2012. Este vorba de o inscriptie dintr-un oras mayas aflat acum in ruine, Comalcalco.

"Apocalipsa mayasa" din 2012, sustinuta de o noua inscriptie gasita in Mexic: "El coboara din cer"


Cu toate acestea, in jungla din Guatemala a fost gasita  o pictura veche de 1.200 de ani, care contrazice teoriile ce framanta intens omenirea.

Pictura il infatiseaza pe un rege cu suita lui, dar pe langa asta, peretii sunt acoperiti cu calcule prin care scribii antici urmaresc o perioada mare de timp.

Contrar ideii ca civilizatia Maya a prezis sfarsitul lumii in 2012, calculele sugereaza date care depasesc cu mii de ani 2012.


Descoperirea care schimba tot ce stiai despre Apocalipsa. Cand se termina calendarul lumii

La randul lor, samanii din Peru sustin ca data de 21.12.2012 va insemna un sfarsit, insa in sens pozitiv.

Urmasii incasilor au consultat spiritele, ca sa afle cum va fi anul care sta sa inceapa si au apelat la ritualuri stravechi, ca sa atraga zeii buni de partea oamenilor.

Imbracati in costume traditionale andine si amazoniene, samanii i-au invocat pe vechii zei incasi. I-au intrebat daca e adevarat ca lumea se va sfarsi in decembrie 2012, apoi au anuntat cu satisfactie raspunsul.

''Lumea nu se sfarseste. Se sfarsesc relele, razbunarea, ura si dusmania. Incepe o lume noua, mai spirituala, o lume a pacii si iubirii", anunta Juan Osco, saman din Anzi.

Ce zic samanii peruani despre Apocalipsa. Afla cum se va schimba omenirea in urmatorul an

Aceasta ipoteza pare sa fie sustinuta si de un calugar tibetan, liderul manastirii Gyandrek, de langa Kailas.

El a trimis un mesaj catre NASA, in care avertizeaza asupra evenimentelor care vor avea loc de 21 decembrie 2012, data Apocalipsei.

Barbatul, supranumit Oracolul din Shambala, ia in serios profetiile mayase care vorbesc despre sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012.

Insa el are o alta varianta asupra evenimentelor care vor urma peste numai 2 luni. Calugarul a scris NASA ca pe 21.12.2012 Pamantul si intregul sistem solar va intra intr-o zona galactica “de energie zero”.

In stirea de mai jos puteti citi si ce recomandari face calugarul, pentru cei care se pregatesc sa supravietuiasca acestei importante schimbari energetice.

"Intunericul galactic" care va cuprinde lumea peste 2 luni. Avertismentul Oracolului din Shambal

Ce se intampla de fapt pe data de 21 decembrie 2012


In aceasta zi, planetele din sistemul nostru solar se vor alinia si se vor suprapune peste centrul galaxiei Calea Lactee.

Centrul galactic va fi pentru prima data expus, iar aceasta este zona de pe cer pe care mayasii o considerau a fi extrem de importanta, fiind legata de mitologia renasterii spirituale.

Alinierea va avea loc pe 21 decembrie, la ora 11:11 pm. Un asemenea fenomen astronomic are loc o data la 26.000 de ani.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Ce spun specialistii NASA despre profetia mayasa care anunta sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012
Ce spun specialistii NASA despre profetia mayasa care anunta sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012

Multi pamanteni sunt ingroziti de profetia mayasa, care ar anunta sfarsitul lumii. In realitate, calendarele mayashilor se opresc pe 21 decembrie, dar concluzia ca Terra nu va mai exista dupa aceea apartine lumii moderne.

Un sat din sudul Frantei, singurul loc sigur in momentul Apocalipsei. De ce se tem localnicii
Un sat din sudul Frantei, singurul loc sigur in momentul Apocalipsei. De ce se tem localnicii

Francezii asteapta cu teama ziua de 21 decembrie, dar nu pentru ca le-ar fi frica de sfarsitul lumii. Un satuc din sudul tarii e considerat singurul loc sigur de pe planeta, in momentul Apocalipsei anuntate de o profetie a vechilor mayasi.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.