Salonul Auto de la Frankfurt: Ferrari, Lamborghini sau Bugatti, vedetele târgului

×
Codul embed a fost copiat

Ferrari, Lamborghini sau Bugatti au adus în Germania, la Târgul Auto de la Frankfurt, maşini super-rapide pe gustul celor cărora le place adrenalină.

Ferrari a dezvăluit un bolid descris drept varianta "accesibilă" din gama. Ferrari Portofino va înlocui Ferrari California ca opţiune pentru cei care îşi doresc o supermaşină, dar nu-şi permit să cheltuiască sume colosale. Chiar şi aşa, noul Ferrari va costa, în funcţie de dotări, de la 230 de mii de dolari în sus. Are un motor V8 de 600 de cai putere şi poate atinge sută de km în doar 3,5 secunde.

Lamborghini a adus la Frankfurt o variantă îmbunătăţită a modelului Aventador S. Bolidul "zboară" cu ajutorul unui motor V12 cu 740 de cai putere şi atinge uşor 350 de km pe oră.

La Salonul de la Frankfurt a parcat şi Porsche GT2 RS. Îi trebuie doar 2,7 secunde să atingă 100 de km pe oră. Constructorul a lansat şi două noi modele de Porsche Cayenne, un SUV care se bucură de o popularitate uriaşă.

Detlev von Platen, membru al consiliului director Porsche:"Îmi amintesc în 2002 când am ales maşina asta pentru prima oară. Toată lumea ţipa şi plângea întrebând: "Ce face Porsche?" De atunci am văzut cum popularitatea Porsche Cayenne a crescut la nivel mondial."

Citește și
Dacie Logan
Noi licitații ANAF. Dacie Logan de la 2.502 lei TVA inclus
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Bentley a îmbogăţit gama de modele Continental GT cu un nou vehicul.

David Parker, manager de produs Bentley Continental: "Vehiculul a fost creat pentru a oferi toate acele elemente care au făcut modelul GT atât de apreciat în ultimii 14 ani. În acelaşi timp, le potenţează la fiecare nivel."

Bugatti nu se laudă cu o maşină nouă, ci cu o ediţie specială a lui Bugatti Chiron. Constructorul a vrut să marcheze un record: pilotul de Formulă 1 Juan Pablo Montoya a adus bolidul până la 400 de km la ora şi înapoi în doar 42 de secunde. De aici şi numele noii ediţii: Bugatti Chiron 42. Experimentul a fost gândit că o demonstraţie de forţă pentru clienţii fideli ai mărcii.

Wolfgang Duerheimer, director executiv Bugatti: "Întrucât sunt dispuşi să cheltuiască foarte mulţi bani, din când în când vor dovada că au ce e mai bun din piaţă."

Piaţa auto de lux o duce bine, spun specialiştii, în ciuda faptului că vânzările au înregistrat scăderi în China. Bogaţii planetei au încă apetit pentru bolizii care ating viteze năucitoare şi nu rezistă unui nou model lansat pe piaţă.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Dacia și Ford, la Salonul Auto de la Frankfurt cu noile Duster și Ecosport
Dacia și Ford, la Salonul Auto de la Frankfurt cu noile Duster și Ecosport

Dublă premieră românească la unul dintre cele mai mari târguri auto din lume. Dacia şi-a prezentat la Frankfurt noul Duster. Modelul s-a schimbat în special în interior, unde găsim pentru prima dată climă, dar şi buton de start-stop.

Noi licitații ANAF. Dacie Logan de la 2.502 lei TVA inclus
Noi licitații ANAF. Dacie Logan de la 2.502 lei TVA inclus

ANAF anunță noi licitații, unde se vor vinde mai multe autoturisme la prețuri accesibile.

ANAF scoate la licitaţie bunurile lui Vîntu şi Cocoş. Cât costă hotelul din Deltă al lui SOV
ANAF scoate la licitaţie bunurile lui Vîntu şi Cocoş. Cât costă hotelul din Deltă al lui SOV

Fiscul scoate la mezat proprietăţile confiscate de la Sorin Ovidiu Vîntu şi Dorin Cocoş.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.