Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Unul dintre cei mai bogati oameni din Romania e tentat sa preia U Cluj

Radu Enache

U Cluj, salvata cu banii din hoteluri? Radu Enache are o avere de peste 100 de milioane de dolari si a mai investit in constructii si terenuri.

U Cluj e pe cale sa scape de problemele financiare, iar salvarea ar putea veni tot de la un om de afaceri din Bucuresti. Numele salvatorului este Radu Enache, un om de afaceri bucurestean, de 58 de ani, care a facut bani din industria hoteliera. Acesta detine 80% din actiunile Continental. In prezent, grupul hotelier Continental detine 14 stabilimente, in toata tara, fiind unul dintre cele mai importante din Romania. Lantul hotelier a fost infiintat in 1991 si a avut o cifra de afaceri in 2011 de aproape 30 de milioane de euro.

In urmatorii ani, Radu Enache vrea sa mai construiasca si alte hoteluri, unul dintre ele chiar in Cluj Napoca. Asa a ajuns sa i se propuna preluarea Universitatii, de catre primarul Emil Boc. Se pare ca acesta a si purtat primele negocieri cu Ioan Marginean, iar doua dintre conditiile pe care le-a pus au fost plecarea Anei Maria Prodan si a lui Cristi Dulca, lucruri deja bifate.

Lantul hotelier Continental este evaluat la peste 150 milioane de euro.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Octombrie 2012
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed