Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un politist din Bistrita a fost batut chiar in timpul serviciului, in curtea unui liceu. Cine l-a atacat

Embed:

Agentul a fost chemat de catre muncitorii de pe santierul din curtea scolii, dupa ce barbatul de 47 de ani a sarit gardul si a spart geamul unei buldozer. Agentul s-a ales cu cateva lovituri la cap, insa este in afara oricarui pericol.

Agentul de politie a fost chemat astazi la Colegiul National “Liviu Rebreanu”, pentru ca un individ agresiv a patruns in curtea liceului unde mai multi muncitori lucrau pe santier. Mai mult acesta a aruncat cu pietre si a spart geamul unui buldozer.

Agitat, barbatul nu s-a oprit aici. A facut scandal si cand politistul a ajuns la fata locului. Cand politistul a incercat sa-l incatuseze pe idivid, acesta a devenit si mai agresiv si l-a lovit cu picioarele in cap.

Scandalagiul de 47 de ani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie unde a fost supus unor investigatii. Starea de sanatate a politistului este stabila si el se afla internat la sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean Bistrita. Acum politistii au declansat o ancheta pentru a vedea ce a dus la aceasta situatie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Bistrita, politist, bataie, ancheta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed