Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Transportatorii de lemne, in vizorul politistilor din Maramures

transport lemne

Oamenii legii au luat masuri cu privire la taierea excesiva a arborilor si au controlat azi multe autoutilitare care transportau material lemnos. Politistii au aplicat in ultimele zile patru sanctiuni contraventionale.

Controalele efectuate de politisti le-au adus soferilor sanctiuni contraventionale in valoare de 2.240 de lei pentru abaterile constatate cu privire la materialul lemnos ce il transportau. De asemenea, au fost confiscate 3 mc de cherestea de estenta rasinoasa.

Un alt caz petrecut in judetul Maramures i-a determinat pe doi maramureseni sa depuna plangere la politie pentru ca timp de 3 luni li s-au taiat ilegal si li s-a sustras lemn de pe proprietatiile lor. Suspectii au taiat ilegal mai multi arbori de esenta stejar, mesteacan, fag si carpen, pe care si i-au insusit. Valoarea totala a prejudiciului cauzat de infractori este de 2.300 lei. Oamenii legii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de taiere ilegala si furt de arbori.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Noiembrie 2013
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Ardeal, Maramures, amenzi, politie, lemne,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61797608
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed