Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN van BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX si TIESTO la UNTOLD 2016!

TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN van BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX si TIESTO la UNTOLD 2016!

Cei mai buni cinci DJ din lume se vor regasi pentru prima data pe o scena din România, in aceasta vara la UNTOLD!

DJ duo-ul numarul 1 al lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE revin la Cluj si promit sa faca senzatie pe scena celui mai bun festival din Europa, intregind astfel cel mai bun line-up de festival din 2016, format din TOP 5 DJ ai lumii: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN van BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX si TIESTO.

Dimitri Vegas & Like Mike, duo-ul care domina in prezent industria muzicii electronice, au deschis prima editie a festivalului Untold 2015 cu un show incredibil. Experinta de 5 stele avuta in Cluj si caldura cu care au fost intâmpinati de fani, i-a determinat pe cei doi DJ sa-si prelungeasca sederea in România cu 2 zile si sa isi doreasca sa revina pe scena UNTOLD, rezervandu-si inca de anul trecut calendarul pentru UNTOLD 2016.

”Dimitri Vegas & Like Mike si-au dorit foarte mult sa revina la UNTOLD, impresionati de amploarea si succesul festivalului, inca de la prima editie. Anul acesta am reusit ceea ce doar câteva festivaluri din intreaga lume au realizat, si anume sa-i avem pe aceeasi scena pe cei mai buni cinci DJ ai lumii”, a precizat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

Actualul numar 1 mondial este apreciat pentru felul in care combina in showurile lor elementele de live, DJ si MC cu care energizeaza publicul la marile festivaluri ale lumii. Printre cele mai importante premii pe care acestia le-au revendicat se numara Best Breakthrough Act in 2013 la International Dance Music Awards (IMDAs) si Best European DJ’s in 2014 si 2015, precum si titlul de No. 1 DJ in the world, conform DJ MAG Top 100.

UNTOLD, BEST MAJOR FESTIVAL 2015 SI BRANDUL ANULUI IN ROMANIA

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc in Groningen, Olanda. O alta recunoastere a venit din partea celui mai de seama reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

UNTOLD 2016 va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Clean Bandit, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 11 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, UNTOLD, regi, DJ,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed