Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Surprize placute la TIFF

Embed:

Cinefilii prezenti aseara la Festivalul International de Film Transilvania din Cluj au avut ocazia sa urmareasca comedia lui Jiri Menzel - Satucul meu drag si filmul Love Building, o proectie speciala in regia Iuliei Rugina.

Nominalizata la Oscar in 1986, pelicula Satucul meu drag, a rulat in prezenta faimosului regizor. Distins cu Premiul pentru intreaga cariera la editia de anul acesta a festivalului de film de la Cluj, regizorul ceh Jiri Menzel s-a bucurat de un public numeros, de toate varstele.


Tinerilor care vor sa intre in lumea fascinanta a filmului, le-a transmis si un mesaj: "Nu trebuie sa uitati ca filmul nu il faceti pentru voi insiva, ci il faceti pentru altcineva. Daca invatati sa faceti filme bune vor fi filme facute pentru oameni si nu filme proaste", a spus Jiri Menzel.

Organizatorii le-au pus la dispozitie spectatorilor 17 postere originale din colectia unica de afise a filmotecii Terry Posters din Praga, intitulata "Filmele lui Jiri Menzel in afisul ceh". La finalul filmului regizorul a fost aplaudat minute in sir.

O proiectie speciala a fost si filmul Love Building, in regia Iuliei Rugina, unde in rolurile principale ii intalnim pe Dragos Bucur si pe Alexandru Papadopol.

Love Building este o tabara unde cuplurile merg si incearca din rasputeri sa isi salveze relatiile. Insa cei 3 traineri care ii asista au propriile probleme, asa ca lucrurile incep sa scape de sub control.
Filmul va rula in cinematografele din Romania din 13 septembrie si va fi distribuit de mediapropictures.

Aflat la cea de-a 12-a editie, Festivalul International de Film Transilvania, se va incheia astazi cu o gala la care vor fi prezenti toti invitatii speciali.


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Iunie 2013
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, TIFF, regizori, proectii, premii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed