Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Peste 800 de tineri clujeni si-au programat deja online data casatoriei civile

casatoriti

In prima ora de functionare din acest an a programului de programare online a datei si orei pentru casatoria civila Primaria a inregistrat 124 de cereri. Pana in data de 9 ianuarie numarul acestora s-a ridicat la 812.

Data cea mai solicitata este 27 mai 2017, cand deja sunt programate 35 de casatorii pentru acest an. Urmatoarele date in ordinea programarilor deja efectuate sunt 20 mai si 1, resepctiv 29 iulie 2017, cu cate 29 de programari.

Primaria municipiului Cluj-Napoca a creat acest sistem de programare online pentru data si ora casatoriei civile, pentru a evita stresul si aglomerarea la ghisee pentru tinerele viitoare familii, avand in vedere faptul ca, in conformitate cu prevederile legale inregistrarea solicitarii de oficiere a casatoriei legale in Romania se poate face exclusiv cu 10 zile inainte de data dorita.

Or, pentru a-si putea organiza cea mai fericita zi din viata, tinerele familii au nevoie de o sincronizare perfecta a activitatilor in ziua nuntii, prin urmare o ora anume pentru momentul casatoriei civile.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 9 Ianuarie 2017
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, casatorii, primarie, programari,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed