Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Oportunitati de studiu in limba germana pentru elevii de liceu

Oportunitati de studiu in limba germana pentru elevii de liceu

Linia de Studii in Limba Germana a Universitatii Babes-Bolyai organizeaza, in perioada 20-24 martie 2017 „Universitatea Elevilor”, o serie de activitati pentru elevii de liceu vorbitori de limba germana.

In cadrul programului, elevii de liceu vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentari referitoare la ofertele de studiu in limba germana la universitatile clujene (Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea Tehnica).

Concomitent cu aceste activitati, organizatorii le-au pregatit elevilor si un program cultural si de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viata studenteasca din Cluj-Napoca. In acelasi timp, profesorilor insotitori li se ofera oportunitatea schimbului de idei si crearii de retele de colaborare.

In acest an, manifestarea se organizeaza sub egida aniversarii a 25 de ani de existenta a Tratatului de Prietenie Romano-Germana. De asemenea, evenimentul este sustinut activ de Gutenberg - Asociatia Studentilor vorbitori de Limba Germanã si de DAAD e.V (Deutscher Akademischer Austauschdienst / Serviciul German de Schimb Academic).


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 16 Martie 2017
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, UBB, elevi, vorbitori germana,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed