Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O primavara de “Sentimente” cu Loredana! Artista va concerta in curand la Opera Nationala Romana din Cluj

O primavara de “Sentimente” cu Loredana! Artista va concerta in curand la Opera Nationala Romana din Cluj

Loredana incepe pe 1 martie turneul national “Sentimente”, care va cuprinde concerte in mai multe orase din Romania. Artista va concerta pe 20 martie in Cluj Napoca la Opera Nationala Romana, incepand cu ora 19.30.

 

Turneul “Sentimente” se va desfasura intre 1-22 martie in 13 orase din tara. In noiembrie anul trecut, Loredana a sustinut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului.

Show-ul Sentimente a fost asemenea unei usi deschise direct in sufletul artistei. Spectatorii au calatorit prin viata si activitatea Loredanei, trecand de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei. Loredana a uimit, ca de fiecare data audienta cu un show complex, un spectacol multisenzorial.

Loredana, artista care a revolutionat arta spectacolului in Romania, va aduce o primavara de Sentimente, adaptand productia de la Sala Palatului pentru toti cei care nu au putut ajunge in Bucuresti! Cu o cariera de 30 de ani in care s-a reinventat si a inovat continuu, asa cum nu a mai facut-o vreodata un alt artist roman, Loredana este un icon al industriei muzicale.

Biletele pentru concertul Sentimente pe care Loredana il va sustine in Cluj Napoca se gasesc la Agentia Operei si online, pe eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 120 lei - VIP, 100 lei - categoria I, 80 lei - categoria a II-a.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 27 Februarie 2017
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, Loredana, concert, bilete,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed