Ads by INTERNET PROTV

O companie de aviatie din Arabia Saudita recruteaza la Cluj 50 de insotitoare de zbor

O companie de aviatie din Arabia Saudita recruteaza la Cluj 50 de insotitoare de zbor

Evenimentul de selectie va avea loc la Cluj-Napoca, in data de 25 Septembrie 2016, iar in data de 27 Septembrie 2016, va avea loc cea de-a doua selectie la Iasi unde sunt asteptate si tinere din Republica Moldova.

 

Compania de aviatie FLYNAS ofera tinerelor care intrunesc conditiile de angajare, un salariu mediu net lunar de 2.200 USD (nu sunt impozite sau taxe pe salarii), contract de munca ferm pe o perioada de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, gratuitate la cazare si masa, la uniforme, la transport catre si de la locul de munca, la asigurare medicala si asigurare in caz de accidente valabile oriunde in lume, training gratuit, 30 zile de concediu/an si alte beneficii.

Cerintele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta minima de 22 ani, studii liceale finalizate, fluenta in cunoasterea limbii engleze (scris si vorbit), aspect placut, greutate proportionala cu inaltimea, fara tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere, inaltime minima 160 cm, abilitate de a inota 50 de metri.
Persoanele interesate sa participe la selectiile finale cu reprezentantii FLYNAS de la Cluj Napoca sau Iasi sunt rugate:

- sa completeze formularul http://bit.ly/2bpZGsb
- sa trimita pe adresa de e-mail recrutare@rsc-consulting.ro
- Curriculum Vitae Europass (engleza)
- Poza full body in format digital

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 August 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, recrutare, insotitoare de zbor, companie aeriana,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed