Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Nigel Kennedy, celebrul violonist britanic, revine cu un show inovator la Cluj-Napoca

Nigel Kennedy, celebrul violonist britanic, revine cu un show inovator la Cluj-Napoca

Nigel Kennedy, va sustine un spectacol la Sala Polivalenta din Cluj, pe data de 19 octombrie 2016, de la ora 20:00.

Concertul va cuprinde celebrele ”Anotimpuri” de Vivaldi, imaginate de Nigel Kennedy, care sunt deja block-starturi la Sony. De asemenea, artistul britanic a pregatit si o parte intitulata “Dedications”, in care va oferi audientei o aventura indrazneata, in acompaniamentul unei orchestre live compusa din 30 de muzicieni.

Nigel Kennedy a mai concertat in Romania in repetate randuri, atat la Festivalul "George Enescu” cat si la "Masters Of Jazz”. Acesta a declarat in diverse interviuri ca se simte onorat sa concerteze in tara lui George Enescu, simtind o legatura directa cu acesta prin prisma faptului ca Enescu a fost profesorul lui Yehudi Menuhin, care la randul sau i-a fost profesor artistului britanic.

Pe langa spectacolul de la Cluj-Napoca din toamna acestui an, Nigel Kennedy va mai sustine un concert si la Bucuresti pe 16 octombrie la Sala Palatului, organizat de German Quality Entertainment.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de luni, 4 aprilie, pe dieselevents.ro. Costul acestora variaza intre: 98 - 298 RON. Primele 500 de bilete vor avea un discount de 15%.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, spectacol, Nigel Kennedy, bilete,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed