Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Never Ordinary, Just Extraordinary! TEDxEroilor Challening Tomorrow ajunge anul acesta la cea de-a VIII-a editie

Never Ordinary, Just Extraordinary! TEDxEroilor Challening Tomorrow, ajunge anul acesta la cea de-a VIII-a editie

Dupa 7 editii de succes, anul acesta TEDxEroilor vine cu 2 premiere in Romania si Europa de Est: un eveniment TEDx de o zi si jumatate incepand cu 5 mai dupa-masa si continuand cu 6 mai si TEDxEroilor Adventures in 7 mai.

Misiunea TEDxEroilor este de a descoperi potentialul extraordinar in ideile si idealurile fiecaruia, si pune asta in practica prin a-si impinge propriile granite in a ajuta si mai multe idei sa prinda viata. Asa a fost posibila organizarea primului TEDx din Europa de Est, un eveniment de doua zile si jumatate, care sa aduca laolalta si mai multi visatori, inovatori si oameni care transforma ideile in realitate.

In zilele de 5 si 6 mai va avea loc conferinta TEDx cu vorbitori nationali si internationali, adevarati ghizi de incredere ce iti vor prezenta o lume ai carui public poate sa faca o diferenta, prin a-i provoca sa iasa din ceea ce cred imposibil si sa paseasca in extraordinar, unde pot face lucrurile posibile.

Drumul catre extraordinar incepe cu exprimarea de sine. Cu aducerea la lumina a ideilor personale, cu care vei putea construi noi lumi, unde alte idei extraordinare se pot dezvolta. A fi extraordinar este o alegere pe care o faci in momentul in care incepi sa crezi in tine si sa iti folosesti vocea.

O alta noutate a acestei editii este ziua de 7 mai in care vor fi organizate alaturi de parteneri, diverse activitati, workshopuri si ateliere dedicate participantilor evenimentului.

Editia a VIII- a va avea loc intre 5 - 7 Mai 2017 la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca.

Biletele de tip Early Bird se pot achizitiona accesand link-ul goo.gl/nE4qTf.

In curand organizatorii TEDxEroilor vor dezvalui mai multe informatii despre speakeri si activitatile conexe evenimentului pe site-ul: www.TEDxEroilor.com si pe pagina de Facebook www.facebook.com/TEDxEroilor.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Martie 2017
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, TEDxEroilor, speakeri, bilete, noutati,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed