Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Megastarul Skrillex vine la Electric Castle

Megastarul Skrillex vine la Electric Castle

Skrillex, megastarul dorit de toate festivalurile mari din lume, va ajunge pentru prima data la un festival din Romania.

Electric Castle Festival il confirma pe Skrillex, alaturi de Elliphant, Venetian Snares, Coma, Manudigital si multi altii, pentru o editie mai mare ca niciodata: 8 scene si un nou setup de festival.

Opt premii Grammy, cateva titluri de „artist of the year”, clipuri cu sute de milioane de vizualizari pe YouTube (cu un record de 410 de milioane de vizualizari doar pentru „Bagarang”), dar mai ales respectul unei intregi industrii, indiferent daca vorbim de nume mari din rock, rap sau muzica electronica: acesta este „portofoliul” cu care SKRILLEX ajunge, in iulie, la Electric Castle Festival.

Din esalonul de varf al muzicii electronice, Pan-Pot, duo-ul compus din Tassilo Ippenberger si Thomas Benedix, se imparte constant intre traditionalele scene ale celor mai mari cluburi din Ibiza si Berlin si marile festivaluri ale Europei. Confirmarea prezentei Pan-Pot la EC 2016 este foarte importanta, duo-ul avand o agenda foarte incarcata, stabilita cu mult timp inainte.

Nu e exagerat sa spunem ca Manudigital se va simti la EC 2016 ca in familie: este locul unde ii va regasi, printre altii, pe membrii Babylon Circus, trupa alaturi de care a cantat timp de cativa ani, sau pe General Levy si Skarra Mucci, pentru care a compus. Anul acesta, artistul se afla pentru prima oara singur in turneu mondial, cu un nou setup, prezentandu-si primul album solo. Si daca tot l-am amintit, jamaicanul Skarra Mucci, unul dintre cei mai versatili artisti reggae ai generatiei sale, va fi si el, in premiera, pe scena de specialitate din cadrul festivalului.

Coma si Aria Urbana, doua trupe cu stiluri foarte diferite din lumea rock-ului romanesc, au acceptat invitatia organizatorilor de a completa lista trupelor locale. Pentru ca muzica clasica nu putea lipsi nici anul acesta de la castel, organizatorii propun un proiect foarte interesant, Blanilla & The Flying Orchestra. Blanilla nu se afla la primul experiment alaturi de o orchestra; anul trecut, el si-a prezentat compozitiile proprii alaturi de Filarmonica din Craiova. Acum, exista The Flying Orchestra, un grup de tineri muzicieni de la Liceul de Muzica din Cluj Napoca, un experiment prezentat in premiera la Electric Castle.

French Fries, Sun Glitters, Flava D, oOoOO, Vibronics, Drexhill si Visionnobi sunt toti nume noi in line-up EC 2016. Lista completa a artistilor o puteti consulta aici: https://electriccastle.ro/line-up

Organizatorii Electric Castle Festival regandesc intreaga structura a evenimentului, care va include anul acesta 8 scene. Scena principala va fi mutata, iar castelul in sine va deveni o scena vie, animata de proiectii 3D, lasere si lumini. Detaliile complete despre cum va arata in acest an festivalul vor fi anuntate in curand.

Campania de vanzare a abonamentelor se va incheia in 11 martie. Pana atunci, pretul unui abonament pentru cele 4 zile de festival este 329 de lei.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 3 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, Electric Castle, cap de afis, festival,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed