Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Maratonul International AROBS Cluj-Napoca provoaca fanii la stabilirea unui record national

Maratonul International AROBS Cluj-Napoca provoaca fanii la stabilirea unui record national

Clujenii sunt invitati sa lase masinile acasa si sa participe la stabilirea recordului pentru cel mai lung lant de sustinatori la un maraton. Cea mai creativa echipa de sustinatori, cu cele mai haioase costume va fi premiata.

Asociatia Runners Club si AROBS Transilvania Software si-au aliniat eforturile pentru a-i scoate pe clujeni din case si a-i indemna sa participe la stabilirea unui record national: cel mai lung lant de sustinatori la un maraton.

Acesta se va intinde pe o distanta de 10,55 de kilometri, acoperind tot traseul competitiei. Iar pentru ca orice concurs de gen nu este doar despre alergare, ci si despre a face atmosfera, fanii miscarii pot incuraja atletii de pe margine, purtand costume cat mai haioase, cu ocazia Maratonului International AROBS Cluj-Napoca (MIACN), ce se va desfasura in 10 aprilie.

„In 10 aprilie, iesim din casa pentru a aplauda alergatorii si a stabili impreuna recordul national pentru cel mai lung lant de sustinatori la un maraton. Clujul a dat unul dintre cele mai importante evenimente de alergare din Romania, iar noi, membrii comunitatii locale, il putem transforma in cel mai frumos spectacol sportiv din tara. Asteptam cat mai multi clujeni la maraton, in speranta ca impreuna vom creste o generatie de fani ai miscarii, care va ajunge sa concureze, peste cativa ani, cele mai mari evenimente de alergare din lume la capitolul spectacol sportiv si sustinatori”, a spus Horatiu Morar, directorul Maratonului International AROBS Cluj-Napoca.

Cea de a VI editie a MIACN va pune in lumina reflectoarelor publicul competitiei, pentru ca alergarea aduce laolalta sportivi si sustinatori; si unii si ceilalti fac dintr-o simpla cursa un spectacol.

Organizatorii evenimentului invita companiile clujene, ONG-urile si iubitorii miscarii sa formeze echipe cat mai mari si sa devina, pret de o zi, cei mai haiosi suporteri ai maratonului. Cei care vor veni costumati vor intra in cursa pentru premiul oferit celei mai creative echipe de fani. Toate detaliile despre acest concurs vor fi oferite de organizatori pe pagina de Facebook a comunitatii Be GREAT!.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, maraton, arobs, record,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed