Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Indrazneste sa daruiesti! Clujenii sunt invitati la un eveniment caritabil ca sa sustina o cauza nobila

Indrazneste sa daruiesti! Clujenii sunt invitati la un eveniment caritabil ca sa sustina o cauza nobila

Echipa „13 cu Atitudine” ii invita pe clujeni sa celebreze alaturi de ea implinirea a 2 ani de la demararea proiectului cu acelasi nume, o initiativa dedicata atitudinii altruiste, dragostei si generozitatii fata de semenii nostri.

Evenimentul ”Dare to Share” va avea loc pe data de 13 martie 2016, de la ora 18.00, la Casa Boema din Cluj si se adreseaza atat celor care s-au implicat deja in proiectul „13 cu Atitudine”, dar si in orice alta initiativa menita sa sustina o cauza nobila, precum si celor care acum doresc sa faca primul pas.

La fel ca toate evenimentele organizate de echipa „13 cu Atitudine”, si aceasta aniversare se incadreaza in aceeasi sfera caritabila, a fundraising-ului. Asociatiile care au facut parte din proiect de-a lungul celor doi ani, cum sunt Little People Romania, Asociatia Alfa Grup, Autism Transilvania, Tabara Yuppi Tabor sau Asociatia Derzelas, vor avea ocazia sa-si liciteze un obiect reprezentativ pentru cauza pe care o sustin.

Magia serii va fi desavarsita de momente artistice, oferite din suflet pentru acest eveniment de catre invitatii speciali ai evenimentului: Alexandra Ungureanu & FRIENDS - Alex Musat, Nora Denes si DJ Blanilla, Mihail Sandu, Bogdan Bob Radulescu.

Informatii si rezervari se fac la adresa de e-mail office@catwalksalon.ro, iar biletele se achizitioneaza, la pretul de 150 RON, din urmatoarele locatii: Salon Catwalk by Ramona Mindru - Str. Mihai Eminescu nr. 13 si Casa Boema - Str. Iuliu Maniu nr. 34.

Toate fondurile adunate, atat din vanzarea biletelor, cat si din sumele obtinute in urma licitatiilor vor fi directionate catre asociatiile clujene beneficiare ale proiectului „13 cu Atitudine.”
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 3 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, proect caritabil, fonduri, donatii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed